Bağımlılık Yapıcı Balon Patlatma Oyunu: Peggle Blast (Video) - Haberler - indir.com

Bağımlılık Yapıcı Balon Patlatma Oyunu: Peggle Blast (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Plants vs. Zombies ve Bejeweled gibi beğenilen oyunların yapımcısı PopCap Games'ten yine çok beğenilecek bir oyun daha geldi. Peggle Blast adlı bu oyunda birbirinden renkli balonları patlatmak için mücadele edeceksiniz.

Oyun yapısı yönünden bize DX Ball'ı hatırlatan Peggle Blast'ta amacımız; oyun ekranında bulunan renkli balonları, bize verilen sınırlı sayıdaki topları kullanarak patlatmak. Toplarımız sınırlı sayıda olduğu için patlatma işini yaparken, topu fırlatacağımız açıyı en doğru şekilde hesaplamamız gerekiyor.

Peggle Blast

Balon patlatma esnasında karşımıza çıkan geçici bonuslar oynanışı daha kolay hale getiriyor. Ayrıca bonus bölümleri bulunan oyunda, bu bölümlerde toplayacağınız bonuslar ile çeşitli güçlendirmeler alabileceğimiz gibi bu sayede de oyunun diğer bölümlerini kolay bir şekilde geçebiliyoruz.

Kontrolleri dokunmatik olarak yapabildiğimi oyunda bir de yakınlaştırma seçeneği bulunuyor. Bu seçeneği kullanarak topu fırlatacağımız noktayı daha büyük bir şekilde göebiliyor ve nokta hedefli atışlar yapabiliyoruz.

Renkli grafikleri, görsel efektleri ve keyif verici oyun müzikleriyle eğlenceli bir deneyim sunan balon patlatma oyunu Peggle Blast'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilirsiniz. Ayrıca oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Peggle Blast Tanıtım Videosu


PAYLAŞ