Bağımlılık Yapacak Yerli Kelime Oyunu: Tamamla - Haberler - indir.com

Bağımlılık Yapacak Yerli Kelime Oyunu: Tamamla

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

'Kelime Birleştir', 'Resimli Kelime Bulmaca' ve 'Süper Sabri' gibi oyunların geliştiricisi TGW Games'ten adeta bağımlısı olacağınız bir oyun daha geldi. Android platformunda yayınlanan oyunun adı ise Tamamla.

Oldukça sade bir arayüzle hazırlanmış olan kelime oyunu Tamamla'da yapmamız gereken ise çok basit. Oyunda karşımıza içerisinde eksik kelime bulunan ve günlük yaşamda kullandığımız, unuttuğumuz ya da bilmediğimiz atasözleri, deyimler veya özlü sözler çıkıyor. Bunların içerisinde eksik olan kelimeleri bularak, cümleleri tamamlamaya çalışacağız.

Tamamla

Örneğin; yukarıdaki görselde görebileceğiniz üzere ''Bağlı (*) yerinde otlar'' sözündeki (*) yerine doğru kelimeyi bularak cümleyi ''Bağlı koyun yerinde otlar'' olarak tamamlayacağız. Eğer gelen cümlerde zorlandıysanız bu defa oyun içerisinde sunulan görsel ipuçlarından faydalanabilirsiniz.

Tek başınıza, arkadaşlarınızla ya da aile bireylerinizle oynayarak eğlenceli bir zaman geçirmek isterseniz, Tamamla adlı kelime oyununu mutlaka denemenizi öneririz.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ya da tabletinizde oynayabileceğiniz Tamamla'yı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ