Badland, Windows Phone için Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Badland, Windows Phone için Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen yılın sonlarına doğru yaptığımız haberle, iOS ve Android platformlarında yayınlandığını duyurduğumuz aksiyon macera oyunu Badland, bugün itibariyle Windows Phone uygulama mağazasında yayınlandı.

Dünya genelinde 15 milyon oyuncuya sahip olan oyundan kısaca bahsedecek olursak; karanlık bir ormanda kontrol edeceğiniz siyah bir böceği, ormanın tehlikelerinden koruyarak ilerletmeye çalışacak ve farklı engelleri aşarak böceği hedefine ulaştırmak için mücadele edeceksiniz.

BADLAND

Cihazınızın dokunmatik ekranı üzerine yapacağınız küçük dokunma hareketleriyle oynayacağınız oyunu ayrıca en fazla 4 arkadaşınızla birlikte aynı cihaz üzerinde de oynayabilirsiniz.

Sıra dışı oyun atmosferi ve eğlenceli oyun sesleriyle keyifli bir macera aksiyon oyunu deneyimi yaşayacağınız Badland'in başta bugün yayınlanan Windows Phone sürümü olmak üzere Android ve iOS sürümlerini aşağıdaki bağlantılar üzerinden mobil cihazınıza indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Badland Tanıtım Videosu


PAYLAŞ