Backlink nedir ? - Haberler - indir.com

Backlink nedir ?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-18 17:00:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Donanım

Bu içerik " Backlink nedir ? " sorusunu cevaplar ve SEO kuralları hakkında bilgiler sunar.

Backlink nedir ?

Backlinkler (geri bağlantı), alanınızdaki sayfalara işaret eden dış alanlardan gelen bağlantılardır; esasen kendi alanlarından sizinkine geri bağlanmak. Daha büyük ölçüde, backlink profiliniz, alanınızın geri bağlantı profilinin genel gücüne, alaka düzeyine ve çeşitliliğine katkıda bulunan harici sitelerden (yönlendiren alan adları olarak da bilinir) gelen backlinklerden  oluşur.

SEO nedir ?SEO nedir ?

Toplam geri bağlantı sayısı genellikle aynı yönlendiren etki alanından veya birden çok yönlendiren etki alanından birçok bağlantı içerebilir. Yönlendiren alanların kendi alanlarıyla alakalı, yetkili veya bir şekilde yararlı olması durumunda içeriğinize geri bağlantı vermesi yaygındır. İdeal bir dünyada, geri bağlantılar bu şekilde biriktirilir; diğer web sitelerinin ilişkilendirilmek istediği benzersiz içerik.

Genel olarak geri bağlantılar, alanınızda dış kaynaklardan bağlanan içerik için bir güven "oyu" olarak kabul edilir.

Geri bağlantılar hem Arama Motorları hem de kullanıcılar için önemlidir. Bir kullanıcının bakış açısından, geri bağlantılar, insanlara aynı veya ilgili konularda başka bilgi kaynakları bulmaları için bir yol sağlar.

Örneğin, tüketici "en iyi akıllı telefonlar" ile ilgili bir sayfayı ziyaret ediyorsa, diğer operatörlere, cep telefonu sağlayıcılarına veya kullanıcı tarafından oluşturulan inceleme sayfalarına bağlantılar bulabilir. Bağlantılar sağlam bir tüketici deneyimi yaratır çünkü gerektiğinde kullanıcıyı doğrudan ek olarak istenen bilgilere aktarırlar.

Arama Motorları için, geri bağlantılar sayfanın önemini ve değerini (yani otoriteyi) belirlemeye yardımcı olur. Geçmişte, geri bağlantıların miktarı bir sayfanın popülerliğinin bir göstergesiydi. Günümüzde, geri bağlantıların sektörle ilgili farklı sıralama faktörlerine göre değerlendirilme şekli nedeniyle, daha az miktar odaklı ve bağlantıların geldiği sitelerin kalitesi hakkında daha çok şey var.


İlgili uygulamalar

Para Kazandıran Mobil Uygulamalar - İnternetten Para Kazan


PAYLAŞ