Background Eraser'la fotoğrafların arka planını temizleyin - Haberler - indir.com

Background Eraser'la fotoğrafların arka planını temizleyin

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-03 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Fotoğraf çekmekten keyif alan ve çektikleri fotoğrafların üzerinde oynamalar yapmayı seven kişiler için bu büyük bir eğlencedir. Bu fotoğrafları kimi zaman sosyal medyalar için kimi zamanda eğlence için çeker ve üzerinde çeşitli işlemler yaparak keyifli vakit geçiririz. Teknolojinin bu kadar gelişmediği zamanlarda fotoğraflar üzerinde bu denli değişiklikler yapmak için Photoshop, Illustrator gibi programları kullanmak gerekiyordu. Bu uygulamaları kullanmak için de belirli düzeyde de olsa programları kullanmayı bilmek gerekiyordu. Fakat günümüzde birçok mobil uygulama bu programların yapabileceklerini sadece bir kaç işlemle yapabiliyor. Üstelik bu uygulamalar sayesinde fotoğraflarınız üzerinde sadece bir kaç saniye içerisinde değişiklik yapacak ve kendi zevkinizi yansıtacaksınız. Bu tarz uygulamalardan biri de Background Eraser.

Background Eraser, fotoğraflardan arka plan görsellerini ücretsiz olarak kaldırmanızı sağlıyor. Tamamen otomatik bir şekilde çalışan Background Eraser mobil uygulaması sayesinde fotoğrafların arka ya da ön planlarında bulunan ögeleri manüel olarak seçmenize gerek kalmıyor. Arka plan kısmında değiştirmek istediğiniz görseli Background Eraser'a yüklemeniz değişim yapmak için yeterli olacaktır. Katmanlar arasındaki geçişleri algılaması için yapay zeka destekli olarak geliştirilen bu uygulama, arka plan ve aynı zamanda diğer katmanları birbirinden ayırarak sağlıklı bir kullanım sağlıyor. Bu özellik ile beraber detayların kaybolması ya da renk bulaşması gibi sorunların da önüne geçilmiş oluyor. Platformun sunduğu içeriklerden faydalanmak için herhangi bir üyelik oluşturmanıza gerek yoktur. Background Eraser uygulamasının internet sitesine girdiğinizde Click or Drop Files kısmına dilediğiniz gibi görsel yükleyerek işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. 

Görselin yüklenme işi tamamlandığında ve görsel alt kısımda çıkında Start butonuna basıyor ve arka planı temizlenen yeni görsel farklı bir pencerede açılıyor. Halihazırda karşınıza çıkan görselin üzerine sağ tıklayarak kaydetme işini de sorunsuz bir şekilde yapabiliyorsanız. Sitenin son derece işlevsel ve basit olması kullanıcıların işlemlerini çok daha kolay bir şekilde yapmasını sağlıyor. 

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ