Back 4 Blood tüm platformlarda betaya açılıyor - Haberler - indir.com

Back 4 Blood tüm platformlarda betaya açılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-29 19:00:08
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici Turtle Rock Studios, merakla beklene Back 4 Blood açık beta testlerinin 2-16 Ağustos tarihleri arasında başlayacağının müjdesini verdi. Back 4 Blood’u ön sipariş vermiş olan kullanıcılar, 5-9 Ağustos tarihleri arasında beta testine erken erişim kazanacaklar.

Açık beta testi içerisinde şunlar yer alacak: 

Valve Steam Deck'i resmen duyurdu Valve Steam Deck'i resmen duyurdu 

* 2 PvE Mücadele Haritası
* 2 PvP Swarm Modu Haritası
* 6 Oynanabilir Ridden Modu
* Tüm Silahlar ve Teçhizat

* Çapraz Oyun ve Çapraz -gen Desteği

Ek olarak Back 4 Blood, 12 Ekim 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için satışa sunulacak. Oyunun çıkışı tamamlandıktan sonra Xbox Game Pass üzerinden de satışa sunulacak. Oyunun Steam sayfasındaki resmi açıklaması ise şu şekilde;

"Back 4 Blood, otoriteler tarafından çok beğenilen Left 4 Dead serisinin yaratıcılarının elinden çıkan, heyecan verici bir eşli birinci şahıs nişancı oyunudur. Ridden'a karşı verilen savaşın merkezindesin. Bir zamanlar insan olan bu korkunç yaratıklar, taşıdıkları ölümcül bir parazit yüzünden, son medeniyet kırıntısını bile mideye indirmek üzereler. İnsanoğlunun varoluşu tehlikedeyken, Ridden'ı ortadan kaldırıp dünyanın kontrolünü yeniden ele alma görevi sen ve arkadaşlarına kaldı.
 

Eşli Oyun Hikayesi
 

4 oyunculu eşli oyun hikâyesiyle gitgide zorlaşan görevlerin olduğu, devamlı değişen, korkunç bir dünyada mücadele ederken hayatta kalabilmek için birlikte çalışmalısınız. Toplamda 3 arkadaşınla birlikte oyna veya tek başına savaşta ekibine liderlik et.

Bağışıklık sahibi, özelleştirilebilir 8 Temizleyiciden birini ve geniş ölümcül silah ve öge yelpazesinden istediğini seç. Nihai sonunu getirmeye çalışan, gitgide güçlenen yaratıklara karşı stratejini geliştir.

Çok Oyunculu Mücadeleci Oyun

PVP savaşlarda arkadaşlarınla birlikte veya onlara karşı oyna. Özel yeteneklere sahip bir Temizleyici veya korkunç bir Ridden olarak oyna. Her iki tarafın da kendine özgü silahları, becerileri ve özellikleri vardır.

Olağanüstü Yeniden Oynanabilirlik

Özelleştirilmiş desteler oluşturmaya olanak tanıyan, gelen farklı oluşumlarla daha zorlu savaşların altından kalkmanı sağlayan yepyeni bir "rogue-lite" Kart Sistemi.
Oyuncunun eylemlerine göre kendini sürekli ayarlayan Oyun Yöneticisi sayesinde heyecanlı görevler, olağanüstü oynayış çeşitliliği ve aralarında mutasyon geçirmiş 7 metrelik elebaşlarının da bulunduğu güçlü Ridden birlikleri seni bekliyor."

Back 4 Blood sistem gereksinimleri

Minimum

  • İşletim Sistemi: (Coming Soon)
  • İşleci: (Coming Soon)
  • Video Card: GeForce GTX 750 Ti / Radeon R7 360
  • Kullanılmayan Ram Miktarı: 4 GB
  • Boş Depolama Alanı: 40 GB Free
  • Direct X Versiyonu: DirectX 11

Önerilen

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit
  • İşleci: Intel Core i5-4670K @ 3.40GHz / AMD FX-8370 Eight-Core
  • Video Card: GeForce GTX 1050 Ti / Radeon R9 390X
  • Kullanılmayan Ram Miktarı: 8 GB
  • Boş Depolama Alanı: + 40 GB Free
  • Direct X Versiyonu: DirectX 11

 


Steam deck fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi belli olduSteam deck fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi belli oldu
Steam Deck'te SSD ile performans yükseltilebilecekSteam Deck'te SSD ile performans yükseltilebilecek

PAYLAŞ