Back 4 Blood ön siparişe açıldı - Haberler - indir.com

Back 4 Blood ön siparişe açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-21 22:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz gün The Game Awards etkinliğinde çıkış tarihi açıklanan Black 4 Blood oyunu ön siparişe açıldı.

Warner Bros. Interactive Entertainment'ın yayımcılığını üstlendiği  geliştiriciliğini ise Turtle Rock Studios'un yaptığı Back 4 Blood oyunu büyük bir heyecan yaratmıştı. 22 Haziran 2021 tarihinde oyunseverlerle buluşacak olan oyun gün itibariyle ön siparişe açıldı. 

Türk yapımı açık dünya oyunu Animal Rescuer'in yayımlanacağı tarih belli olduTürk yapımı açık dünya oyunu Animal Rescuer'in yayımlanacağı tarih belli oldu


Epic Games ve Steam üzerinden ön siparişe açılan oyun, iki platformda da 249,00 TL’den oyunseverlere sunuldu. Oyun mağazalarının sayfalarında yayımlanmasıyla Türkçe arayüz ve altyazı seçeneğine de sahip olacağı ortaya çıkan Black 4 Blood’un konsollar için belirlenen satış rakamı ise 599,00 TL. Oyunun yayım sayfasında yer alan bilgiler ise şöyle;

Tanıtım yazısı

Back 4 Blood, otoriteler tarafından çok beğenilen Left 4 Dead serisinin yaratıcılarının elinden çıkan, heyecan verici bir eşli birinci şahıs nişancı oyunudur. Ridden'a karşı verilen savaşın merkezindesin. Bir zamanlar insan olan bu korkunç yaratıklar, taşıdıkları ölümcül bir parazit yüzünden, son medeniyet kırıntısını bile mideye indirmek üzereler. İnsanoğlunun varoluşu tehlikedeyken, Ridden'ı ortadan kaldırıp dünyanın kontrolünü yeniden ele alma görevi sen ve arkadaşlarına kaldı.

Eşli oyun hikayesi

4 oyunculu eşli oyun hikâyesiyle gitgide zorlaşan görevlerin olduğu, devamlı değişen, korkunç bir dünyada mücadele ederken hayatta kalabilmek için birlikte çalışmalısınız. Toplamda 3 arkadaşınla birlikte oyna veya tek başına savaşta ekibine liderlik et.

The Game Awards etkinliğinde 5 yeni oyun tanıtılacak

Bağışıklık sahibi, özelleştirilebilir 8 Temizleyiciden birini ve geniş ölümcül silah ve öge yelpazesinden istediğini seç. Nihai sonunu getirmeye çalışan, gitgide güçlenen yaratıklara karşı stratejini geliştir.

Çok oyunculu mücadeleci oyun

PVP savaşlarda arkadaşlarınla birlikte veya onlara karşı oyna. Özel yeteneklere sahip bir Temizleyici ol veya taraf değiştirerek korkunç Ridden'lardan yana saf tut. Her iki tarafın da kendine özgü silahları, becerileri ve özellikleri vardır.

Olağanüstü yeniden oynanabilirlik

Özelleştirilmiş desteler oluşturmaya olanak tanıyan, gelen farklı oluşumlarla daha zorlu savaşların altından kalkmanı sağlayan yepyeni bir "roguelike" kart sistemi. Oyuncunun eylemlerine göre kendini ayarlayan Dinamik Oyun Yöneticisi sayesinde heyecanlı görevler, olağanüstü oynayış çeşitliliği ve aralarında mutasyon geçirmiş 7 metrelik elebaşlarının da bulunduğu güçlü Ridden birlikleri seni bekliyor


Keyifli vakit geçirebileceğiniz Android oyunlarKeyifli vakit geçirebileceğiniz Android oyunlar

PAYLAŞ