Az bütçeyle çok alışveriş yapmak için Black Friday rehberi - Haberler - indir.com

Az bütçeyle çok alışveriş yapmak için Black Friday rehberi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-20 22:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Her yıl büyük ilgi ile karşılanan Black Friday'in bu yıl ki kampanyalarına sayılı günler kaldı. 29 Kasım itibariyle başlayacak olan Black Friday, bu yılda alışveriş severlerin dikkatini çekecek indirimler ile gelecek gibi gözüküyor. Adeta yüzde 80'lere varan indirimler ile alışveriş yapacağınız bu özel günde her zamankinden daha avantajlı alışveriş yapmak için planlama yapmak çok önemlidir. Milyonlarca üründe yüzde 80'e varan indirimlerin yapıldığı Black Friday'e sayılı günler kaldı. Oldukça tatmin edici indirimlerin yapıldığı bu özel günde her halükarda yılın en karlı alışverişi yapabileceksiniz. Bu özel güne planlı bir şekilde girdiğiniz taktirde olduğundan daha avantajlı bir alışveriş süreci geçirebilirsiniz. Cüzdanınızı boşaltmadan Black Friday'den avantaj sağlamak isterseniz kendinizi hazırlayın, büyük indirim çok yakında başlıyor. Black Friday günü her zamankinden daha fazla avantaj sağlamak için aşağıdaki adımları takip edin.

İlk olarak listenizi hazır edin

Black Friday günü avantajlı alışveriş yapmak için ilk olarak kendinize alacak listesi hazırlayın. 29 Kasım günü başlayacak olan indirimler sebebiyle başınız dönebilir. Bu heyecan içerisinde aslı almak istediklerinizi unutabilir ya da tükenmeden alma kısmında sorun yaşayabilirsiniz. Böyle üzücü bri durum ile karşılaşmamak için kendinize özel bir ihtiyaç listesi hazırlamak çok daha mantıklı olacaktır. Almaya kesin karar verdiğiniz ürünlerin yer aldığı bir liste ile alışverişe başlamak çok daha avantajlı bir durum olacak. 

Black Friday'de alışkanlıklar değişiyorBlack Friday'de alışkanlıklar değişiyor

Yıllık bütün alışverişinize hitap edecek şekilde alışveriş yapın

Black Friday indirimleri alışveriş severleri oldukça memnun edecek büyük indirimlere ev sahipliği yapıyor. Öyle ki yapacağınız alışverişin bütün yıl boyu yapacağınız alışverişlere hitap etmesi gerekiyor. Yani şöyle ki evinizde klimaya ihtiyacınız var ve bu ürün Black Friday gününde indirme girecekse bu fırsatı kaçırmadan alışverişinizi yapmalısınız. Bu sayede sezon içerisinde artış gösteren fiyatlarla mücadele etmek zorunda kalmayacaksınız. İndirimi ürünleri indirim kapsamında aldığınız sürece çok daha mantıklı hareket etmiş olacaksınız. 

Ürünler hakkında ön araştırma yapın

Black Friday gününde yapacağınız alışverişin listesini hazırladıysanız sıra şimdi bu ürünler hakkında bilgi edinmeye geldi. Listenizde yer alan ürünler hakkında fiyat araştırması yapın ve ürünün indirimsiz fiyatı hakkında da bilgi edinin. Yapacağınız bu araştırması ile hem ürün hakkında bilgi edinmiş olacaksınız hem de ürünün kalitesinden emin olmuş olacaksınız. 

Bozulmayan ürünleri stok yapın

Her sektörde yapılan indirimler ile karşılaştığımız Black Friday gününde beyaz eşyadan tekstile ya da mutfak eşyasına veya birçok alandan indirimler ile karşı karşıya geliyoruz. Yılda sadece bir kere yapılan bu büyük indirim kapsamında bozulmayacak ürünleri stok yapabilirsiniz. Bu sayede stok yaptığınız ürünleri kullanırken artan fiyatlardan etkilenmeyeceksiniz.

Hediye almayı unutmayın

Black Friday özel günler için sevdiklerinize hediye almak adına oldukça uygun bir zaman dilimidir. Sevdiklerinize özel günlerde hediye alarak onları mutlu etmek için illa tarihin gelmesini beklemenize gerek yoktur. Özel günün tarihi gelmeden hediyenizi hazır edebilirsiniz. Bu sayede hem stresten hem de büyük harcamalardan kurtulmuş olacaksınız. 

 


Black Friday'dan sonra Cyber Monday başladı!Black Friday'dan sonra Cyber Monday başladı!
Hepsiburada.com'un Black Friday sonuçları belli olduHepsiburada.com'un Black Friday sonuçları belli oldu
Black Friday, Honor'a yaradıBlack Friday, Honor'a yaradı

PAYLAŞ