Aynı telefon markasına bağlı kalmak ne kadar doğru? - Haberler - indir.com

Aynı telefon markasına bağlı kalmak ne kadar doğru?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-23 10:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Alışkanlıklarımızın her daim devam etmesi ve onların asla değişmez olması doğru bir karar gibi olsa da zaman zaman alışkanlıklarımızdan vaz geçmemizi gerektiren şeyler var. Alışkanlıklarımız yaşadığımız çevre, kullandığımız eşyalar ya da inandığımız değerler belirliyor olabilir. Bu alışkanlıklarımız zaman içerisinde nadiren de olsa değişkenlik gösterse de bazı konularda kesin olarak değişkenlik göstermesi lazım diye düşünüyorum.

Her daim alışkanlıklarınızı değiştirin

Alışkanlıklarımız bizi toplumun bireyi yapıyor olsa da teptili mekanda ferahlık vardır sözüne her zaman için inanmış bir insan olmuşumdur. Alışkanlıklarımız bizim gözümüzü kapatan, sürekli kendimize yenilememize neden olan şeylerdir. Aslında bir nevi kendimizi topluma kapatmamız gibi bir şeydir. Her daim olarak teknoloji ilerliyor, insanlar değişiyor, yaşam standartları değişiyor. Bu kadar çok şey sürekli değişirken bizim aynı kalmamız ne kadar doğru.

Marka bağımlılığına son deyin

Hazır teknoloji demişken günümüzün olmazsa olmazlarında akıllı telefonlar şu an için bizim her şeyimiz konumunda. Her insanın memnun olduğu, kendini iyi hissettiği telefonu vardır. Bu telefonların üreticileri ise kendi markalarına insanları bağımlı kılmak için elinden gelenleri yapıyorlar. Hatta öyle ki hatalarını bile ört pas ederek insanları kör kütük kendilerine bağımlı hale getiriyorlar. Ancak bu yazımızı okuyan bir kişiyseniz ben eminim ki kendinizi marka bağımlısı denilen ve alışkanlık haline gelen bu eylemden uzak kalmaya adım atmışsınız demektir.

Kafanızı kaldırın ve etrafınıza bakın

Neden diye soracak olursanız bağımlı olduğunuz ve alışkanlık haline getirdiğiniz markalar sizi köreltiyor. Evet yanlış duymadınız köreliyorsunuz. Sizin algılarınızı tıkayarak kendilerinin size sundukları kadarıyla yetinmenizi istiyorlar. Oysa kafanızı kaldırıp bir baksanız etrafınızda size daha iyi hizmet verecek şeyleri görmüş olacaksınız.





PAYLAŞ