Avrupa'ya gelmeye hazırlanan Disney+ Türkiye'ye gelecek mi? - Haberler - indir.com

Avrupa'ya gelmeye hazırlanan Disney+ Türkiye'ye gelecek mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-02 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Dijital dizi ve film izleme platformu denildiği zaman akla ilk olarak Netflix geliyor. Netflix sahip olduğu içerik ve sunduklarının yanı sıra kullanıcı sayısı ile de pazarın lideri konumunda bulunuyor. Ancak Netflix rakiplerinden olan Disney’in Disney+ platformu da popüler olarak bölgesinde kullanılmaya devam ediliyor. Ancak şimdi ise söz konusu platformun Avrupa’ya giriş yapacağı belli oldu. Şirket tarafından yapılan açıklama ile beraber Disney+ hizmetinin 24 Mart tarihinde Avrupa ülkeleri için de aktif olacağını belirtti.

Disney çatısı altında baktığımız zaman Pixar, Marvel, National Geopraphic ve Star Wars gibi köklü içerikler bulunuyor. Bu bu içeriklere platformu üzerinden erişim sağlayan Disney+ geçtiğimiz yılın Kasım ayında ABD kullanıcıları için kullanıma sunulmuştu. Aşırı yoğunluktan ötürü ise henüz ilk gününde çeşitli bağlantı problemleri yaşamış ve geçen zaman ile beraber sorunlarını iyileştirmişti. Kısa süre önce yayınlanan raporlara göre ise sektörün lider ismi Netflix’in Disnes+’a 1 milyondan fazla abone kaptırdığı gözüküyor.

Disney+ Türkiye’ye ne zaman geliyor? Dünyada yayına başlama tarihleri...Disney+ Türkiye’ye ne zaman geliyor? Dünyada yayına başlama tarihleri...

Disney+ Avrupa’ya açılıyor, Türkiye’ye gelecek mi?

Sunduğu Premium içerikler ile de dijital yayın pazarında iddialı adımlarını atmaya devam eden Disney+ beklenenden daha erken sürede Avrupa pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. ABD’li şirketin yaptığı açıklama ile beraber 24 Mart ile beraber Fransa, İrlanda, Almanya, İtalya, İsviçre, İspanya ve Avusturya için platformun geleceği duyuruldu. Portekiz ve Belçika olmak üzere diğer Avrupa ülkeleri için ise 2020’nin yaz ayında gelmesi bekleniyor. Bu Avrupa ülkeleri arasında yüksek bir ihtimalle Türkiye’yi de göreceğiz.

Disney’in daha önceki açıklamalarına göre hizmetini 31 Mart’ta Avrupa pazarına sunacağı belirtilmişti. Bu süreden daha erken bir zamanda piyasaya girdiğini göreceğiz. Disney+ Avrupa’da ayda 6.99 Euro ve yılda 69.99 Euro fiyat etiketleri ile tüm Disney+ kütüphanesini kullanıcılara sunmuş olacak.  


İlgili uygulamalar
Disney+ Ülkemize Ne Zaman Gelecek?Disney+ Ülkemize Ne Zaman Gelecek?
Disney+ Kullanıma AçıldıDisney+ Kullanıma Açıldı

PAYLAŞ