Avrupa'da satışa sunulan oyun odaklı Lenovo Legion Duel özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Avrupa'da satışa sunulan oyun odaklı Lenovo Legion Duel özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-05 20:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı üreticilerinden Lenovo'nun geçtiğimiz aylar içerisinde piyasaya sürmüş olduğu oyun odaklı akıllı cep telefonu Çin dışına çıktı. Avrupa pazarında da yerini alan Legion Duel'in fiyat etiketi hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Lenovo, geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde, sıradışı tasarıma sahip bir oyuncu telefonu duyurusu yaptı. Sadece Çin'de piyasaya sürülen Legion Duel nihayet Avrupa pazarında da yerini alıyor. Söz konusu bu akıllı cep telefon an itibariyle Avrupa ülkesinde 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı seçeneğiyle ön sipariş verilebiliyor. Fiyat etiketi 1.000 euro. Kıyaslama açısından ana rakibi ASUS ROG Phone 3'ün Avrupa'da 900 euro başlangıç fiyatıyla satıldığını da belirtmek gerekiyor.

Lenovo Legion Phone'nun özellikleri netleşmeye başladıLenovo Legion Phone'nun özellikleri netleşmeye başladı

Lenovo Legion Duel özellikleri

Lenovo Legion Duel, 6.65 inç 144 Hz AMOLED ekran üzerine kurulu olup yan kısmına entegre edilmiş açılır kapanır selfie kamerasına sahiptir. Bu oyun odaklı cihazda aynı zamanda Dirac Audio destekli stereo hoparlörler yer alıyor. Oyunculara özel olarak geliştirilmiş olan bu telefonda ultrasonik tetik tuşları, ekran altı parmak izi tarayıcısı, iki USB-C bağlantı noktası ve her biri 90 watt hızlı şarjı destekleyen iki adet 2.500 mAh kapasiteli pil hücresi bulunuyor. Lenovo Legion Duel'in Qualcomm'Un üst düzey Snapdragon 865+ yonga setinden güç alarak kullanıcılarına donanımlı bir kullanım sunuyor.

Oyun odaklı özellikler üzerine kurulu olan Lenovo Legion Duel, özellikle PUBG ya da Call of Duty gibi aksiyon dolu oyunlarda sorunsuz vakit geçirilmesini sağlıyor. 90W hızlı şarj desteğinin yanı sıra 5000 mAh kapasiteli bataryası ile uzun süreli kullanım sunan Lenovo Legion Duel oyun keyfinizi sorunsuz kılmak adına özel olarak donatıldı. Cihazın, Adreno 650 GPU ile hemen hemen neredeyse tüm oyunda ultra yüksek yenileme hızı sunuyor. Cihazın arka kamera kısmında 64 MP + 16 MP özelliği yer alırken ön kamera kısmından ise 20 MP özelliği bulunuyor. Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.0, NFC bağlantı özelliklerine sahip olan Lenovo Legion Duel, 169.17 x 78.48 x 9.9 mm boyutunda olup 239g ağırlığa sahiptir. Hem tasarım olarak hem de teknik özellikleri itibariyle kullanıcıların beğenisini kazanan bu kaliteli telefon artık Avrupa pazarında da kullanıcıların karşısına çıkacak. 


Lenovo Legion çıkış tarihi belli oldu!Lenovo Legion çıkış tarihi belli oldu!
Lenovo Legion Pro basın görselleri yayımlandıLenovo Legion Pro basın görselleri yayımlandı
Tanıtımı yapılan ince ve hafif Lenovo Legion Slim 7i özellikleriTanıtımı yapılan ince ve hafif Lenovo Legion Slim 7i özellikleri

PAYLAŞ