Avrupa'da satışa çıkan Xiaomi Note 8 Pro fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Avrupa'da satışa çıkan Xiaomi Note 8 Pro fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-24 14:04:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Tanıtımı sonrasında Xiaomi Note 8 Pro için Avrupa’da satış süreci resmen başladı. İşte konuyla ilgili ilk detaylar.

Xiaomi tarafından düzenlenen son lansmanda, Xiaomi Note 8 ile birlikte Xiaomi Note 8 Pro modeli de görücüye çıkmıştı. İki farklı model ile amiral gemilerinde değişikliğe giden marka, tanıtım sonrasında satış sürecine geçiş yaptı. İlk satış bölgelerinden birisi de Avrupa oldu.

Xiaomi Note 8 Pro Türkiye’de satışa çıkabilir

Resmi açıklama olmamasına karşın Xiaomi Note 8 Pro modelinin Türkiye’de de önceki amiral gemileri gibi satışa çıkması bekleniyor. Bu aşamada ise en çok merak edilen cihazın etiket fiyatı. Şu anda Avrupa için satış fiyatı 249 Euro’dan başlarken, Türkiye için tahminler 2300 TL ile 3000 TL arasında. Cihazın versiyonlara göre etiket fiyatı ise net olarak şöyle;

6 GB RAM + 64 GB depolama alanına sahip versiyon için 249 Euro,

6 GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip versiyon için 269 Euro

Xiaomi Note 8 Pro teknik özellikleri neler?

Cihazda donanım yükseltmelerinin yanı sıra tasarım açısından da değişikliğe giden Xiaomi, ortaya başarılı bir çalışma çıkarmış durumda. Damla çentikli tasarımın bulunduğu cihazlarda parmak izi sensörünün de ekranda bulunması, kullanımda kolaylık sağlıyor. Aynı zamanda kamera performansında da yapılan artış cihazın çok daha cazip hale gelmesini sağlamış. Öyle ki ön kamerada 20 MP gibi pek çok cihazda tercih edilmeyen kalitede bir donanımı kullanan Xiaomi, arkada kameralarda ise gücünü çok daha arttırmış.

64 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameralarına yer verilen Xiaomi Note 8 Pro böylece kalitede üst sıralarda. Üstelik 64 megapiksel ana kamerada Samsung’un ISOCELL Bright GW1 sensörünün imzası var.

Bataryada ise 4.500 mAh gibi yüksek bir potansiyele sahip olan Xiaomi Note 8 Pro, hızlı şarj teknolojisi sayesinde kullanımı basit hale getiriyor. Bugüne kadar Türkiye ve Avrupa piyasasında giderek artan bir paya sahip olan Xiaomi, yeni modeliyle bu konuda umut veriyor. 

Xiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladı





PAYLAŞ