Avea NBA ile NBA Maçları Cep Telefonunda! - Haberler - indir.com

Avea NBA ile NBA Maçları Cep Telefonunda!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-09-16 13:00:04
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Tüm dünyada en çok izlenen spor organizasyonlarından biri olan NBA artık mobil cihazlarınızda! Akıllı telefon ve tabletler için geliştirilen, tamamı Türkçe olan Avea NBA uygulaması, NBA'de yaşanan son gelişmelerden tek tuşla haberdar olmanızı sağlıyor.

Favori takımızın kadro ve istatistik bilgilerinden güncel maç sonuçlarına, maç takviminden takım haberlerine, videolardan galeri ve istatistiklere kısacası NBA'ye dair son gelişmelere Avea NBA mobil uygulamasıyla ulaşabilirsiniz.

Avea NBA Uygulaması

Yenilikçi tasarımı ve zengin içeriğiyle dikkat çeken uygulama toplamda 4 bölümden oluşuyor. "Maçlar" bölümünde, geçmişte ve son haftada oynanan maç sonuçları, oynanacak maçlar ve haftanın dikkat çeken haberleri yer alıyor. "Puanlar" bölümünde NBA takımları Genel, Konferans ve Grup olarak 3 kısıma ayrılarak takımların durumu le ilgili bilgiler veriliyor.

"Videolar" bölümünde son hafta oynanan maç özetlerini, maçlarda yapılan en iyi 10 hareketi izleme fırsatı sunuluyor. Son olarak "Haberler" bölümünde ise günlük girilen haberler bulunuyor.

Akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş ilk ve tek Türkçe NBA uygulaması olma özelliği taşıyan Avea NBA, 2,3 MB büyüklüğünde ücretsiz sunuluyor. Dilerseniz aşağıdaki bağlantı üzerinden uygulamayı iOS ve Android cihazlarınıza indirebilir, güncel NBA gelişmeleri takip edebilirsiniz.





PAYLAŞ