Avcılık Oyunu ''Big Game Hunter'' Mobil Platformlarda - Haberler - indir.com

Avcılık Oyunu ''Big Game Hunter'' Mobil Platformlarda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Activision ve Cabela'nın işbirliği sonucu geliştirilen avcılık temalı Cabela's Big Game Hunter, Android ve iOS cihaz kullanıcıları için mobil marketlerde yayınlandı.

Özellikle av temalı oyunlara veya avcılığa ilgisi olan oyun sever kitlesini hedef alan Cabela's Big Game Hunter'da farklı bölgelerde o ortama özel hayvanların avlanması hikaye edilmiştir. Son derece kaliteli grafikleri ile ön plana çıkan tasarımı sayesinde eğlenceli ve macera dolu bir kurguya sahip olan oyun içerisinde kullanıcılar yapacakları görevler doğrultusunda avlanmaya çalışacaklar. 

20'nin üzerinde farklı hayvan türünü bulabileceğiniz oyun içerisinde oyuncular ıssız ormanlarda gezinirken kendinizi koruyabilmeniz için gerekli olan tabanca, pompalı tüfek, uzun menzilli silahlar ve ok ile yay bulabilecekler.

Oyunda dikkatimizi çeken en önemli özellik ise X-Ray görüş özelliği oldu. Bu özelliği kullanarak oyun avcılar en iyi atış için hayvanın neresine nişan almaları gerektiğini net bir şekilde görebilecekler. Bu sayede de hedefi sadece tek bir atış ile vurabilecekler.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunu iOS cihazlarınıza indirmek için buraya, Android cihazlarınıza indirmek içinse buraya tıklayabilirsiniz.

Cabela's Big Game Hunter Videosu

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ