Avatar Mobil Strateji Oyunu Oluyor - Haberler - indir.com

Avatar Mobil Strateji Oyunu Oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Uygulama

Sinema ve dijital teknolojilerin olağanüstü bütünleşmesi olarak bilinen Avatar filmi, yayınlandığı dönemde 2.7 milyar dolarlık hasılatı ile gerçekten sinema konusunda olağanüstü bir rekoru temsil etmişti. Mobil oyun sektörü içinde gerçekten önemli bir potansiyel oluşturan Avatar filmi, tüm izleyicileri etkilemeyi başardıktan sonra, mobil strateji oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Daha önceden Star Wars Uprising ve Marvel Contest of Champions oyunları ile adından söz ettiren Kabam, bu konuda olağanüstü bir hazırlık içerisinde. Yönetmen James Cameron ve ekibinin katkılarıyla gerçekleşen muhteşem film, ikincisi merakla beklenen bir konumda. Konusuyla ve grafikleri ile izleyen herkesi büyülemiş olan bu olağanüstü film, oyun severler için de müthiş bir potansiyeli temsil ediyor. Film serisi büyük merakla beklenen, önümüzdeki yıllar içerisinde de ikinci bölümü çıkacak olan Avatar, oyun olarak da yine ilgileri üzerinde toplamayı başaracak. Aslında filmin geçtiği gezegen ve ortam, izleyicilerin büyük ilgisini çekmişti. Bu oyunda ise yine aynı ortamın kullanılacak olması, gerçekten fikri bile heyecan yaratan bir gelişimi temsil ediyor. Kabam, oyun konusundaki bilgi aktarımı esnasında aynı evrenin kullanılacağını belirtti. Hem karakterleri hem de olağanüstü güzellikteki mükemmel gezegeni ile Avatar filminin kesinlikle unutulmaz klasikler arasına girdiğini söyleyebiliriz. Renk kullanımı, canlı etki yaratan grafikleri ve hayal gücünü zorlayan efektleri ile bu filmin her yaş grubundan insan üzerinde çok olumlu etkiler bıraktığını söylemek gerek.

Oyun olarak bile olsa aynı mekânları insanların bir şekilde bulabilme ihtimali, bu oyuna olan ilgiyi daha da artıracak gibi görünüyor. Mobil iletişim sistemi ve oyun konusundaki teknolojiler, son dönemi de devreye katacak olursak, olağanüstü bir gelişim gösteriyor. Oyun konusundaki çalışmalarıyla farkını ortaya koymuş olan Kabam, Avatar ile birlikte daha geniş kitlelere ulaşacak bir çalışmayı planlıyor. Aralık 2018 yılında vizyona girmesi beklenen Avatar 2, hem izleyicilere hem de oyun konusundaki yapımcılara ilham verecek gibi duruyor. Aslında sinemaseverlerin yeni bölüm hakkında kendilerine has fikirleri olsa da yayınlanacak olan filmin konusu, ilk bölümdeki gibi olağanüstü bir etki yaratabilir.

 





PAYLAŞ