Avatar: Frontiers of Pandora için yeni açıklamalar geldi - Haberler - indir.com

Avatar: Frontiers of Pandora için yeni açıklamalar geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-28 12:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

İlk olarak E3’te tanıtımları yapılmaya başlanan Avatar: Frontiers of Pandora için yeni açıklamalar yapıldı. Açıklamalara göre oyunda yeni karakterler ve hikayeler yer alacak. 

İlk olarak 2009 yılında James Kamerun tarafından hazırlanarak vizyonda yer alan Avatar filmi, tüm zamanların en çok hasılat yapan filmlerinden birisi olmuştu. İzleyenlerin büyük ilgi duyduğu bu özel dünya, oyunlara da konu olmayı başardı. Mevcut projeden hareket ile geliştirilen yeni oyun, Avatar: Frontiers of Pandora adıyla piyasada yer alacak.

Avatar: Frontiers of Pandora için ilk oyun fragmanı geldi          Avatar: Frontiers of Pandora için ilk oyun fragmanı geldi          

2021 yılında gerçekleştirilen E3 etkinliğinde ilk olarak tanıtılan Avatar: Frontiers of Pandora, şimdi ise farklı bir gelişme ile gündeme geldi. Yapımcılar mevcut filmden esinlenerek yeni karakterler ve hikayeler ile birlikte oyuna daha fazla bir derinlik katacak. Böylece yepyeni bir Avatar deneyiminin sunulması beklenen Avatar: Frontiers of Pandora, Avatar filmini sevenler için popüler oyunlardan birisinin piyasaya sunulmasına sağlayabilir. 

“Oyuncular artık çok daha fazlasını istiyor”

Disney ve Pixar Games Başkan Yardımcısı Luigi Priore, geliştirilen oyunda yeni hikaye ve karakter eklemelerinin nedenini yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Eskiden kullanıcıların oyunlardaki beklentilerinin daha düşük olduğunu özellikle vurgulayan Başkan Yardımcısı, artık favori filmlerden esinlenerek hazırlanan oyunlarda oyuncuların çok daha fazlasını istediğini söyledi.  Luigi Priore yaptığı açıklamada

"15 veya 20 yıl önce bir filmi oynamak başka bir şeydi. Bir oyun alır ve filmi oynardınız. Tıpkı Sega Genesis'teki Aladdin gibi klasiklerde olduğu gibi. Filmi oynadınız. O zamanlar bu popülerdi ama bugün oyuncular daha fazlasını istiyor. Favori karakterleriyle ve dünyalarla etkileşime girmek istiyorlar ama yeni hikayeler oynamak ve bu karakterlerle ve dünyalarla yeni şeyler yapmak istiyorlar." dedi.

Bu bakımdan üzerinden yaklaşık 12 yıl geçen bir film ile oyuncuların karşısına çıkmayı hedefleyen geliştirici şirketler, hem mevcut filmin hatırlanmasını hem de basit kalan hikayeyi daha da zenginleştirerek oyun formatıyla piyasada yer almasına hedefliyor. Kendine has bir dünyaya sahip olan Avatar dünyası, oyunda benzer şekilde yer alacak. Filmdeki grafikler, izleyenler üzerinde büyük bir etki bırakırken yenilenen oyun ile birlikte grafik özellikleri ve detayları arttırılmış olacak. 



PAYLAŞ