Avatar: Frontiers of Pandora için ilk oyun fragmanı geldi           - Haberler - indir.com

Avatar: Frontiers of Pandora için ilk oyun fragmanı geldi          

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-15 17:00:01
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

E3’te yer alan oyunlardan birisi de Avatar: Frontiers of Pandora oldu. Oyun için yeni bir fragman yayınlandı.

Ubisoft tarafından üzerinde çalışmaların sürdürüldüğü Avatar: Frontiers of Pandora hakkında ilk fragman paylaşıldı. Yapılan ilk açıklamalardan bugüne kadar oldukça merak uyandıran yeni proje, dünyaca ünlü filmden esinlenilmiş bir oyun olacak. Bu bakımdan Avatar filmini seven pek çok kişi yeni oyunda nasıl bir hikayenin yer alacağı ve oyunun nasıl bir oynanışa sahip olacağı merak ediliyor. Ubisoft Pazar günü yaptığı tanıtımda, sürpriz bir şekilde Avatar: Frontiers of Pandora fragmanını yayınladı.

Ubisoft Avatar Oyununu PC ve Konsollar İçin DuyurduUbisoft Avatar Oyununu PC ve Konsollar İçin Duyurdu

Avatar: Frontiers of Pandora fragmanı yayınlandı!

İşte Avatar: Frontiers of Pandora fragmanı;

Avatar: Frontiers of Pandora’nın hikayesi fragman tanıtımı ile paylaşıldı.

Avatar: Frontiers of Pandora konusu ne?

Navi olarak oyunda yer alacak oyuncular, daha önce görülmeyen ve hiç bilinmeyen Batı bölgesine doğru hareket edecek. Tüm bu yolculukta zorlu ve güçlü yaratıklar, yeni karakterler ve yepyeni bir dünya oyuncuları karşılayacak. Oyunun temel görevi ise Navi olarak oyundaki RDA güçlerini yok etmek. Bilimkurgu türündeki yeni oyun, filmden alışkın olunan pek çok farklı detaya sahip. Özellikle ortamı ve çok gerçekçi grafikleri ile fragmanda dikkat çekmeyi başaran Avatar: Frontiers of Pandora oyuncular için yepyeni bir deneyim en farklı bir dünya sunacak.

Oyun zorlu bir rekabet sunacak!

Oyuna ilk bakış videosundan da anlaşılacağı gibi oyuncuları oldukça zorlu bir mücadele bekliyor. Ağır silahlar, helikopterler, drone'lar ve çeşitli insansız hava araçlarına karşı elinde okları ile mücadele etmek zorunda olan Navi’lerin üstün teknolojiye karşı vereceği bu mücadele oldukça zorlu geçecek. Oyun için yayınlanan yeni fragman, oyun dinamiklerine yönelik ilk bilgilere ulaşılmasını da sağlarken oyunculardan şu ana kadar tam not almayı da başardı.

Daha önce benzer projeleri ile büyük bir başarı yakalamayı başaran Ubisoft'un Avatar oyunuyla da yine yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor. Oyun için her ne kadar fragman paylaşılmış olsa da çıkış tarihi ve satış fiyatı gibi detaylara yönelik herhangi bir bilgi bulunmuyor.



PAYLAŞ