Autodesk'in Graphic Uygulaması iOS ve OS X için Yayında - Haberler - indir.com

Autodesk'in Graphic Uygulaması iOS ve OS X için Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-10 10:00:10
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Önemli grafik programı geliştirme şirketlerinden Autodesk yeni uygulaması Graphic'i iPhone, iPad ve Mac'ler için yayınladı. Daha önce iDraw adıyla bilinen uygulama yeni adıyla birlikte daha gelişmiş grafik araçları sunuyor.

Grafik projeleriyle uğraşan kişileri odak noktasına koyan Autodesk firması, vektörel olarak illüstrasyonlar ve çizimler yapılmasını sağlayan Graphic uygulamasını geliştirdi. iOS ve OS X için geliştirilen bu uygulama, performansı ve Apple ürünleriyle olan uyumu ile Adobe uygulamalarına rakip olacak.

Graphic, kullanıcılarının farklı formatlarda proje kaydetmesine de olanak sağlıyor. Projenizi iPhone, iPad yada Mac arasında transfer edebileceğiniz gibi SVG, PDF, PNG, JPEG, GIF, TIFF ve PSD formatlarından biri ile kaydedebilirsiniz. Özellikle PSD formatında kayıt imkanı sağlaması ile Photoshop ile de entegrasyon sağlanmış olunuyor. 

Graphic'in iPhone, iPad ve Mac olmak üzere 3 farklı versiyonu bulunuyor. Aşağıdaki bağlantılar üzerinden cihazınıza uygun versiyonu indirebilirsiniz.





PAYLAŞ