Audio Books'a CarPlay Desteği Geldi! - Haberler - indir.com

Audio Books'a CarPlay Desteği Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-02 10:30:45
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Özellikle kitap severler arasında popüler olan kitap dinleme uygulaması Audio Books'un iOS versiyonu güncellendi. 2500'ü ücretsiz olmak üzere toplam 60 bin sesli kitaba ulaşılmasını sağlayan uygulama artık CarPlay desteğine sahip.

Ücretsiz olarak indirilebilen Audio Books, bugünden itibaren CarPlay'e entegre edilmiş durumda. CarPlay'e uyumlu arayüzü sayesinde kullanıcılar, uygulama üzerinden farklı türdeki kitaplar arasında rahatlıkla dolaşabiliyor ve ücretsiz kitaplara erişebiliyorlar.

Audio Books

Audio Books uygulamasını kullanabilmek için öncelikle www.audiobooks.com adresinden kullanıcı hesabı oluşturulması gerekiyor. Uygulamanın cihaza indirilmesinden sonra da üye girişi yaparak, birbirinden değerli sesli kitaplara erişim sağlanabiliyor. Ayrıca platform yeni üyelerine ilk kitabı ücretsiz indirme ve dinleme imkanı sağlıyor.

Bugün itibarıyla CarPlay destekli olarak kullanıma sunulan kitap dinleme uygulaması Audio Books'un iOS ve Android sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ