Audi, NFT Koleksiyonu Yapmaya Hazırlanıyor - Haberler - indir.com

Audi, NFT Koleksiyonu Yapmaya Hazırlanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-10 20:00:18
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

NFT pazarına Audi de girmeye hazırlanıyor. Kripto para sektörüne giriş yapacak şirket, NFT koleksiyonunu FAW-Volkswagen ile sunacak.

Bugüne kadar otomobil dünyasında özellikle NFT alanına yönelik herhangi bir önemli gelişme yer almazken Audi tarafından yapılan son açıklamalar ile birlikte şirketin farklı planları olduğu ortaya çıktı. Yapılan açıklamalara göre şirketin kendi NFT’lerini satışa sunacağı ve satış için xNFT isimli protokol ile anlaşma sağlandığının belirtildi. Weibo üzerinden konuyla ilgili detayları aktaran Audi, daha sonrasında Twitter hesabından da açıklamalar yaparak duruma netlik kazandırdı.

NFT’ler Sınırlı Sayıda Olacak

Şirket tarafından yapılan açıklamalarda NFT için sınırlı sayıda üretiminin yapılacağı belirtildi. 15 saniyelik video ile paylaşılan mevcut detaylarda özellikle Audi’nin yeni projesi ile birlikte Asya pazarına hedeflediği görüldü. Bugün daha detaylı açıklamalar ile desteklenmesi beklenen mevcut gelişmeler, Audi’nin NFT alanında yapacağı tüm çalışmaların öğrenilmesini sağlayacak.

NFT sektörüne son olarak geçen hafta içerisinde Barcelona’nın efsane ismi Lionel Messi katılmıştı. Büyük şirketlerin, ünlü sanatçıların dahil olduğu NFT dünyasında, her yeni proje büyük bir ilgi ile karşılaşıyor. Bu bakımdan Audi tarafından yapılacak tanıtımlar sonrasında şirketin de ilgi görmesi ve yüksek bir kazanç elde etmesi bekleniyor.

“Bilin Bakalım Ne Gibi Sürprizler Olacak?”

Audi tarafından yapılan açıklamalarda yeni gelişme şöyle duyuruldu; “Bakış açısı değişiyor ve ileriye bakmanın keşfi hiç değişmedi. Teknoloji ve sanat yoluyla ifade ve ilerleme özgürlüğü, bugünü ve geleceği birbirine bağlar ve öncü bir tavır sunar.10 Ağustos'ta NFT, yenileri karşılamak üzere. Bilin bakalım ne gibi sürprizler getirecek?”

Şirket tarafından yapılacak tanıtım için beklenti yaratan mevcut açıklamalar, bugün gün içerisinde yapılacak etkinlik ile açığa çıkacak. Tanıtım sonrasında Audi NFT projesine gösterilecek ilgi de görülebilecek.





PAYLAŞ