Audi E-tron çıkışı ertelendi - Haberler - indir.com

Audi E-tron çıkışı ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-22 13:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Audi'nin ilk elektrikli SUV modeli olma özelliği taşıyacak olan E-tron, birçok araba hayranı tarafından uzun zamandır bekleniyordu. Ancak bu hayranlar, Audi'nin elektrikli aracını bir süre daha bekleyecek. 

Audi E-tron çıkışı ertelendi

Audi, gelecek Eylül ayı içerisinde kullanıcılarıyla buluşacak olan elektrikli SUV aracı, üretime girecek olan versiyonu için belirli bir tarih vermişti. Fakat Audi firması bu aracın çıkışının biraz daha geç olacağını açıkladı. Gecikmenin sebebi olarak ise firma "sorundan" kaynaklandığını belirtti. Bir Audi sözcüsü, aracın yazılımının bir kısmı geliştirme sürecinde değiştirildi. Bunun sonucunda şirket, yeni bir "düzenleme izni" alması gerekti. Bu araçların showroomlara ulaşması biraz daha uzun sürecek gibi gözüküyor.

Sürücüsüz Audi A7 Sportback Tanıtıldı - CES 2015Sürücüsüz Audi A7 Sportback Tanıtıldı - CES 2015

Reuters, aktardığı bir raporda aracın birkaç ay daha gecikebileceğini belirtti. Gazete aynı zaman içerisinde Audi'nin çalıştığı firma olan Güney Koreli LG Chem'in yüksek talepten dolayı fiyatları artırmak istediğini ve bu konuda Audi'nin pazarlık yaptığını da kaydetti. Uzun süredir sahne alınması beklenen bu elektrikli SUV aracı, bazı sorunlar nedeniyle çıkışını erteledi. Bu elektrikli SUV modeli Eylül ayı içerisinde ortaya çıkan bazı bilgiler ile daha detayları olarak tanınmıştı. 12 dakikadan kısa bir süre içerisinde yüzde 80 batarya oranına ulaşan araç, menzil ve performans sağlayacak gibi duruyor. 

 


Audio Books'a CarPlay Desteği Geldi!Audio Books'a CarPlay Desteği Geldi!
Audi lunar quattro; Dört Çekerli Ay AracıAudi lunar quattro; Dört Çekerli Ay Aracı
Project Cars Audi Güncellemesi Yayınlandı!Project Cars Audi Güncellemesi Yayınlandı!

PAYLAŞ