Ateş Etme Oyunu: Hopeless Space Shooting (Video) - Haberler - indir.com

Ateş Etme Oyunu: Hopeless Space Shooting (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan Hopeless: The Dark Cave oyununun yapımcıları tarafından geliştirilerek mobil platformlarda yerini alan Hopeless: Space Shooting oyunu, oldukça eğlenceli ve heyecan dolu bir ateş etme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Uzay temalı olarak tasarlanan ve terk edilmiş bir gezegende mahsur kalmış sevimli yaratıkları, aynı gezegenin karanlık köşelerinde saklanmış olan düşmanlara karşı koruyacağımız oyunda sürekli olarak düşman yaratıklara ateş etmeli ve onları yok etmeye çalışmalısınız.

Hopeless:Space Shooting

Oldukça sürükleyici bir oynanışa sahip olan oyunda son derece hızlı hareket etmeniz ve sevimli yaratıkların korkarak kendilerine zarar vermelerine engel olmak için çaba göstermenizin yanı sıra çevrenizde bulunan diğer sevimli yaratıkların zarar görmemesi içinde elinizden geleni yapmalısınız.

Kaliteli grafikleri ve eğlenceli oyun içi sesleriyle keyifli bir oyun deneyimi yaşayabileceğiniz Hopeless: Space Shooting oyununu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Hopeless Space Shooting Tanıtım Videosu


PAYLAŞ