Atari'nin yeni oyun konsolu hakkında, yeni bilgiler geldi - Haberler - indir.com

Atari'nin yeni oyun konsolu hakkında, yeni bilgiler geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-31 15:30:11
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

1972 yılında kurulan Atari şirketi, oyun tutkunlarına o günden beri hizmet veriyor. En eski oyun konsollarından biri olarak karşımıza çıkan Atari, dönemin efsane oyunlarının da ortaya çıkmasını sağlamış oluyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde efsane oyun konsolu markasının, oyun dünyası için yeniden bir oyun konsolu üreteceği haberi gelmişti ve oyun severler bu habere mutlu oldular. Yeni oyun konsoluna dair ara sıra bilgiler çıksa da ayrıntılı olarak net bir şeyler paylaşılmamıştı. Bu nedenle konsolun nasıl olacağı, daha da merak edilen bir konu oldu. Bu anlamda oyuncuların meraklarını biraz da olsa gidermek adına, yeni oyun konsoluna dair yeni detaylar paylaşıldı.

Atari'nin yeni oyun konsolu VCS hakkında ortaya çıkan detaylar

Yılların efsane şirketi Atari'nin, oyun dünyasına yeni bir konsol süreceği bir süredir biliniyor. Merakla beklenen VCS adlı yeni oyun konsolu hakkında bazı bilgiler paylaşıldı. Konsol, bir ahşap malzeme seçeneği bir de siyah renk seçeneği ile gelecek ve siyah renk daha uygun fiyatla satışa çıkacak. Modellerin ikiside klasik joysticklerle satın alınabilecek. Tercihe göre modern kontrol kumandası da alabiliyorsunuz.

Indiegogo platformu üzerinde şu an ön siparişe açılan oyun konsolu, özel tasarlanmış bir AMD ekran kartı ve işlemciye sahip. İşletim sisteminde Linux olduğu görülüyor. Konsolda HDMI, dört adet USB ve SD kart yuvaları yer alıyor. Görüntü kalitesi kısmında baktığımızda, 4K çözünürlük, HDR ve 60 FPS desteğine sahip olduğu bu anlamda iyi bir deneyim sunmayı hedeflediği görülüyor. Konsola tercihe göre, klavye, fare ve web kamerası gibi donanımlar bağlayabiliyorsunuz. VCS'in, 2019 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor. Fiyatının da koleksiyon sürümünde 299 dolar, Onyx sürümünde ise 199 dolar olacağı söyleniyor.





PAYLAŞ