Atari'den oyuncularına akıllı saat müjdesi! - Haberler - indir.com

Atari'den oyuncularına akıllı saat müjdesi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-14 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz aylarda, Pokemon GO oyuncuları için Apple Watch akıllı saatini piyasaya sürerek, Pokemon GO oyuncularının oyunu daha rahat oynamalarını sağlamıştı. Oyuncular da bu cihazdan oldukça memnun kaldıklarını dile getirmişlerdi. Bu durum video oyunu piyasasında önemli bir adım oldu. Şimdi oyuncularını bu anlamda memnun eden bir diğer isim Atari oluyor. Artık Atari de oyun severlere kollarında oyun oynatmaya başlayacak. Apple Watch'tan sonra oyun dünyasının yeni akıllı saati Atari'nin Gameband'i oldu. Bu akıllı saatle beraber, Atari oyuncuları da artık kollarında oyun oynamaya başlayacak görünüyor.

Atari'nin oyuncuları için çıkardığı yeni akıllı saati Gameband, oyun severlerin bileklerindeki yerini almaya hazır. Cihazın bazı özellikleri hakkında bilgi verildi ve görüntüsü de merak edenlerle paylaşıldı. Verilen bilgilere göre Gameband, Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemciye sahip. Ekran 1.6 inç büyüklüğünde ve AMOLED 320x320 boyutunda. 250 GB'a kadar micro SD kart desteği de bulunuyor.

Bilindiği kadarı ile cihaz iki ayrı sürümle kullanıcılarına sunulacak. Bu sürümlerden birisi Atari'nin kendi sürümü. Bu sürümde Atari'nin oyunlarından Pong, Asteroids, Crystal Castles vb yer alacak. Diğer sürüm ise Terraria'nın mni sürümü olacak. Cihaza istenildiği takdirde müzik ve fotoğraf da atılabilecek. Cihazda yer alacak olan PixelFurnace uygulama sayesinde birçok oyunu oynama fırsatına sahip olunacak. İnternet üzerinden de istenilen oyunlar indirilebilecek. Cihazın fiyatının 99 dolar olacağı söyleniyor. Cihazın tanıtım videosu için, aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz;

https://youtu.be/DCHJmV_BnkM





PAYLAŞ