Ataribox Bugün Satışta! Efsane Geri Döndü! - Haberler - indir.com

Ataribox Bugün Satışta! Efsane Geri Döndü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-15 12:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Teknoloji

Nostalji için var olmuş olan açlığı dindirmek için geçtiğimiz seneler içinde birkaç kere ürün piyasaya sunulmuştu. Bu tarz şeylerin arasında da NES Classic Mini, SNES Classic Mini ve C64 Mini şeklinde cihazlar bulunmaktaydı.

Şimdilerde, nostalji destekli bir diğer retro-oyun-kutusu geçmişini tekrar yaşamak isteyen oyuncular için yeni bir aygıt daha geliyor. Nintendo Entertainment System'in devreye girmesinden önce seneler süresince ana ev konsolu olan Atari, Ataribox ile geri dönüyor.

Aslına bakarsak Ataribox'ın varlığından aslına bakarsan haberdardık. Fakat mevzu hakkında çok kısıtlı data verilmesi, bu konsolun gün yüzü göreceği mevzusunda tereddütlere niçin oluyordu.

Ne yazık ki sunulan bilgiler halen çok da fazla değil. Fakat minimum, cihazın birkaç gün içinde, Bugün satışta. Bu da, tereddütleri ortadan kaldırmak için kafi bir neden. Atari'den gelmiş olan ilk raporlar, fiyat aralığını 250 dolar ile 300 dolar yönünde olacağını da söylemektedir.

Duyuruda belirtilmiş olan bir başka bilgi ise cihazın "erken destekçilerinin" ? temel olarak e-posta bildirimleri için üye olan hepimiz ? Indiegogo üzerinde cihazın sunulması ile birlikte bir çeşit indirim alacakları. Ancak bu indirimin doğası da hemen hemen bilinmiyor. 1970'lerin görüntüsünün modernleştirilmiş bir sürümünü taşıyan aygıt hakkında daha çok bilginin, Perşembe günü, ön siparişlerin başlaması ile birlikte açıklanacağı söyleniyor.

Daha önceki raporlara gore Ataribox, bir tek klasik oyunların bulunduğu bir konsol olmayacak ve "TV için tam PC deneyimini" sunacak bir Linux işletim sistemi ile AMD grafik gücüne haiz olacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ