Atari piyasaya geri dönüyor - Haberler - indir.com

Atari piyasaya geri dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-21 15:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Özellikle 90'lı yıllarda popüler olan oyun dünyasının önemli ikonlarından biri olarak gösterilen 'atari' oyun severlerle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Günümüz teknolojisine uygun olarak yeniden dizayn edilen atari, farklı bir ürünle piyasaya yeniden dönüyor. Yeni donanımı ile oyuncularla yeniden buluşacak olan konsolun adı da, Atari GameBand olarak paylaşıldı. Atari Gameband adı verilen bu yeni konsolun oyun dünyasına duyurulmasıyla beraber, oyun tutkunları merak içerisine girmeye başladı. Bu merakı gidermek adına, yeni atarinin bazı detayları hakkında paylaşım yapıldı.

80-90 yıllarının vazgeçilmez ikonlarından biri olan 'atari' oyun dünyasına yeni donanımıyla yeniden dönerek, oyun severlere nostalji yaşatmaya hazırlanıyor. Atari, oyun severlerin karşısına bu kez daha farklı bir ürünle çıkacak. Konuyla alakalı olarak yayınlanan videolara bakıldığında, göze çarpan noktalardan biri, şirketin kola takılan bir oyun aygıtına dikkat çekmesi oluyor. Bundan yola çıkarak da yeni konsolla alakalı olarak yapılan yorumlar arasında tak oyna sistemiyle piyasaya çıkması beklendiği yönünde. Böylece Gameband adını taşıyan bu yeni ürün, oyunculara farklı bir oynama şekli sunacak gibi duruyor.

Yeni Gameband'in çıkış tarihinin 1 Şubat olduğu bilgisi de oyun severlerle paylaşıldı. Yeni ürünün, Windows, Mac, Linux bilgisayarlara bağlanmasının da mümkün olduğunun altı çizildi. Kola takılacağı yönünde bilgi alınan konsolun, animasyonları gösterebilen küçük bir ekrana da sahip olduğu söyleniyor. Diğer ayrıntılar ise, 1 Şubat itibariyle ürün piyasaya sürüldükten sonra ortaya çıkacak.





PAYLAŞ