Atari oyun konsolları geri dönüyor! - Haberler - indir.com

Atari oyun konsolları geri dönüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-22 14:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Atari bildiğiniz üzere bir zamanlar oyun dünyasına damga vuran bir şirketti. Her zaman ve her yerde bizlere nostalji yaşatan firma şimdilerde bu nostaljiyi daha da ileri taşıyacak.

Atari nostalji yaşatmak için geri dönüyor!

Atari Retro oyun konsolunu yakın zaman içerisinde satışa çıkartacak.  Beklendiği üzere eski görünümü ile birçok kullanıcısı çocukluk günlerine tekrar götüreceğine dair hiç şüphe yok. Konsolun 45 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olması ve içerisinde 50 adet oyun ile birlikte gelmesi bekleniyor. Ayrıca üzerinde büyük kırmızı bir tuş bulunduran Atari Joysticklerini de hatırlıyorsunuzdur. Atar "Plug & Play Joystick" adı altında bir konsol getirmeyi planlıyor. Oyunları içinde bulunduran bu konsolu bilgisayara veya televizyona bağlayarak oynayabileceksiniz. Atari firmasının iki ürünü de 26 Ekim tarihinde satışa sunulacak.

Ataribox'a dair yeni detaylar paylaşıldıAtaribox'a dair yeni detaylar paylaşıldı

Atari 1972 yılında kurulan video ve macera oyunları kategorisinde en çok yer almış şirketlerden bir tanesidir. Video oyunlarının altın çağı olarak adlandırılan bu dönem içerisinde birçok kullanıcı Atari'nin oyun konsollarını satın almış ve birçok donanım meraklısı ilk defa Atari oyun konsolları yardımıyla bilgisayarları tanımıştı.


Sega ve Atari konsollarıyla yeniden oyun dünyasındaSega ve Atari konsollarıyla yeniden oyun dünyasında
Konsol pazarına yeni oyuncu: AtariboxKonsol pazarına yeni oyuncu: Ataribox
Ataribox Bugün Satışta! Efsane Geri Döndü!Ataribox Bugün Satışta! Efsane Geri Döndü!

PAYLAŞ