Atari klasiklerini şimdi PS4'te oynamak mümkün - Haberler - indir.com

Atari klasiklerini şimdi PS4'te oynamak mümkün

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-19 01:53:40
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Oyun tutkunları için bir zamanların vazgeçilmezleri arasında yer alan atari oyunları, oyuncularıyla yeniden buluşacak. Atari klasiklerini, severler artık PS 4'te yeniden oynama imkanına sahip olacak.

Atari oyunlarının tadını özleyenler için yeni bir müjde oyun tutkunlarıyla paylaşıldı. atari oyunlarını özleyenler için, PS 4 ve Xbox One atari oyunlarını yeniden kendi bünyelerinde oyuncularla buluşturacak. Bir dönemin klasiklerinden olan Centipede, Tempest, Yars' Revenge, Missle Command ve Pitfall gibi Atari 2600 oyunları, PS4 ve Xbox One üzerinde oynanabilecek. Atari ve ATGames'in birleşmesiyle ortaya çıkan bu fikir, PS 4 platformunda  Atari Flashback Classics adıyla kısa bir süre sonra atari oyunlarını özleyenler için satışa sunulacak.

Atari oyunları yeniden oyun dünyasına girerek, oyunculara nostalji yaşatmaya hazırlanıyor. Atari ve ATGames'in birleşmesi sonucunda atari oyunlarını artık PS 4 platformlarında oynayabileceksiniz. Atari Flashback Classics iki ayrı paket halinde yayınlanacak. Bu paketler içerisinde yaklaşık 100 adet Atari 2600'den ve atari salonlarında oynanan herkesin bildiği oyunları içerisinde barındıracak. Konuyla alakalı açıklamada bulunan Atari'de görevli Fred Chesnais: 'Atari Flashback Classics, bir zamanlar arcade'lerin vazgeçilmez oyunlarını yüksek performanslı makineye getirmekle kalmayıp, yeni nesile de eskiden oyunların nasıl olduğunu gösteriyoruz.' şeklinde konuştu. Chesnais sözlerine: 'Bu zorlayıcı yapımlar, dünya çapındaki oyuncular için şu an mevcut ve herkesin bu oyun dünyasındaki geri dönüşlerden memnun kalacağından eminim.' diye devam etti. Aynı zamanda oyunların çoğunun 1080p çözünürlükte olacağını da sözlerine ekledi. Atari Flashback Classics'in önümüzdeki hafta içerisinde PS 4'teki yerini alacağı söyleniyor.

 





PAYLAŞ