ASUS'un ZenFone 7 ailesini yakında tanıtacak - Haberler - indir.com

ASUS'un ZenFone 7 ailesini yakında tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-14 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Asya merkezli bir teknoloji sitesi, ASUS'un kısa bir süre sonra bir etkinlik düzenleyeceğinin bilgisini verdi. Bu etkinlik kapsamında ise hareketli ön kamerası ile dikkatleri üzerine toplayan ZenFone 6'nın yeni modeli olan ZenFone 7'nin duyurulacağı ifade edildi. Tayvan merkezli olan teknoloji şirketi ASUS, geçtiğimiz yıl içerisinde fazlasıyla ilginç bir tasarıma sahip olan amiral gemisi telefonu ZenFone 6'nın duyurusunu gerçekleştirdi. Tam ekranlı bir tasarıma sahip olan bu akıllı cep telefon, arka kısmında bulunan hareketli mekanizması ile beraber ön kamera işlevini de ortaya koyuyor. Şimdi ortaya çıkan bilgilere bakıldığında ise ASUS'un ZenFone 7'yi kısa bir süre sonra tüketicilerin beğenisinde sunduğunu ortaya koyuyor. 

Akıllı cep telefonu sektörünün önemli donanım üretici şirketlerinden Qualcomm, geçtiğimiz şubat ayı içerisinde bir liste yayınlamıştı ve Snapdragon 865 işlemcilerin kullanacağı akıllı telefonları açıklamıştı. Söz konusu bu listede ise ASUS'un ZenFone 7 modeli de yer alıyor. Fakat bugüne kadar ne ASUS ne de sızıntıcılar cephesinde bu telefon ile ilgili herhangi bir bilgi ortaya çıkması.Şimdiyse Asya'nın büyük teknoloji şirketlerinden bir tanesi olan ASUS ZenFone 7 ile ilgili önemli açıklamalar yapıldı.

ASUS, Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon teknolojisini duyurduASUS, Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon teknolojisini duyurdu

Kısa bir süre sonra ASUS ZenFone 7 serisi duyurulacak

Gündem de yer alan iddialara göre ZenFone 7 serisi, iki varyant halinde tüketicilerin karşısına çıkacak. Bu seçeneklerden bir tanesi direk olarak ZenFone 7 olarak diğeri ise ZenFone 7 Pro olarak adlandırılacak ve Pro model, tahmin edileceği üzere daha gelişmiş düzeyde özelliklere sahip olacak. İddialar, bu akıllı telefonların siyah ve beyaz renklerde satın alınabileceğini ortaya koyuyor. ZenFone 7 serisi ile ilgili neredeyse hiç bir bilgi bulunmuyor. Fakat beklentiler, bu akıllı cep telefonun da tam ekran deneyimi sunacağı ve tıpkı ZenFone 6'da olduğu gibi hareketli bir kamera kurulumuna sahip olacağı yönünde. 5G desteğine sahip olacağı düşünülen Snapdragon 865'le netleşmiş olan söz konusu bu telefonun, ZenFone 6'dan daha fazla kameraya sahip olacağı da gözler önüne seriliyor. 

Haziran ayı içerisinde ASUS imzasını taşıyacak olan bu gizemli telefon, Geekbench'te karşımıza çıktı. Söz konusu bu akıllı telefon ZF olarak kodlanmıştı ve Snapddragon 865 işlemciden güç alıyordu. Aynı zamanda bu akıllı telefonda 16 GB RAM kapasitesinin bulunduğu ve Android 10 işletim sistemine sahip olduğu da yine Geekbench aracılığıyla gün yüzüne çıkmıştı. ASUS'un Geekbench'teki gizemli telefonunun ZenFone 7 serisinin üyelerinden bir tanesi olabileceği düşünülüyor.

ZenFone 7 serisi ile ilgili halen bilinmeyen birçok bilgi bulunuyor. Bu bilinmeyenlerden bir tanesi de ZenFone 7 serisinin fiyatıdır. Ortaya atılan iddialar ise bu akıllı cep telefonun fiyatının, 22 Temmuz'da piyasaya sürülecek olan ASUS ROG Phone 3'ten daha uygun bir fiyat etiketine sahip olacağı yönündedir. Elbette son söz, ASUS'un yakın bir gelecekte yapacağı söylenen duyuru esnasında söylenecek. Konuyla ilgili olarak elde edilecek daha birçok bilgi vardır. 


ASUS Republic of Gamers, taşınabilir oyuncu monitörü Strix XG17AHP’yi duyurduASUS Republic of Gamers, taşınabilir oyuncu monitörü Strix XG17AHP’yi duyurdu
Asus ROG Phone 3'ün tanıtım tarihi resmi olarak duyurulduAsus ROG Phone 3'ün tanıtım tarihi resmi olarak duyuruldu
Apple iOS'taki casusluk yapan uygulamaları ifşa ettiApple iOS'taki casusluk yapan uygulamaları ifşa etti

PAYLAŞ