Asus'un Yeni Delta Core Serisi Oyuncu Kulaklıkları Duyuruldu - Haberler - indir.com

Asus'un Yeni Delta Core Serisi Oyuncu Kulaklıkları Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 09:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Oyunculara özel ekipman üreten markalardan olan Asus cephesinden yeni ROG serisi kulaklıklar duyuruldu. Hali hazırda bulunan Strix Fusion serisiyle oyuncuları kendisine çeken Asus, şimdi ise ROG Delta ve ROG Delta Core adlı kulaklık modellerinin duyurusunu gerçekleştirdi. Uzun bir dönemdir oyuncu ekipmanı tarafında ROG serisi ürünlerileri ile iyi bir başarı yakayalan Asus bu noktada yeni üyelerini katmaya devam ediyor. Bu seriye yönelik iki yeni kulaklık modelini duyuran şirket bu noktada RGB ışıklandırması ile dikkat çeken ürünlerini kullanıcılara sunmuş oldu.

Gelişmiş Uyum Desteği

Delta ve Delta Core olarak gelen bu yeni iki kulaklık modeli PS4 ve Xbox One desteği ile dikkat çekiyor. Pazarda yer alan kulaklık modelleri arasında iki platforma da destek sunan bir model bulmak oldukça zor olabiliyor. Ancak Asus bu noktada iyi bir iş gerçekleştirerek hem PS4 hemde Xbox tarafına destek vermeyi başarmış durumda. Oyuncular tarafında özellikle FPS severler için ROG Delta modelinin oldukça iyi bir tercih olacağını söyleyebiliriz. Hi-Fi sertifikasına sahip ilk kulaklık olan Delta modeli bu sayede üst seviye bir ses kalitesi sunarak hem oyuncular hemde müzik severler için güzel bir model oluyor.

USB-C bağlantı kablosuna sahip olan cihaz konsollar ve PC ile uyumlu çalışıyor ve USB adaptörüne de sahip durumda. Delta Core modeli ise daha ekonomik rakamlı bir cihaz olarak geliyor. 3.5mm’lik jack girişine sahip olan model 127 desibellik bir ses desteğine sahip durumda. Bu yeni iki kulaklık modelinin henüz çıkış ve fiyat rakamları belli olmuş değil. Ancak beklentilere göre konuşacak olursak Delta’nın 1000-1500 TL fiyat seviyelerinde olması beklenirken Delta Core cihazının ise 750-1000 TL gibi bir rakam ile piyasaya çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ