Asus'tan Yeni Şık ve Güçlü ZenBook 13 Modeli Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Asus'tan Yeni Şık ve Güçlü ZenBook 13 Modeli Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-13 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Hem akıllı telefon hemde bilgisayar üreticisi olan Asus cephesinden yeni taşınabilir dizüstü bilgisayar modelleri görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirket ZenBook 13 modeli ile hem güçlü hemde taşınabilirlik anlamında şık bir cihazı bizlere sunuyor. Bilgisayar dünyasında başarılı ve adından söz ettiren markalardan birisi olan Asus özellikle son dönemde mobil tarafta iyi bir yükseliş yakalamış durumda. Şimdi ise şirket dünyanın en ince entegre ekran kartına sahip olan Zenbook serisine yönelik yeni modeli tam 13.9mm'lik kalınlığı ve 1.2 kilogram ağırlığı ile dikkat çekiyor.

Ultrabook olarak adlandırılan yeni ZenBook 13 modeli sekizinci nesil Intel i5-8250 CPU ile 8 GB RAM ve 256 GB'lık bir SSD ile geliyor. Modelde NVIDIA'nun GeForce MX150 ekran kartı yer alıyor ve bu ekran kartının ise masaüstü tarafında 1. Sınıf kartlar ile karşılaştırılıyor. Nitekim yüksek performans sunması beklenen bu ekran kartı haricinde cihaza baktığımızda modelde 13.3 inçlik 1080p Full HD bir ekran yer alıyor. Windows hello ve parmak izi sensörüne sahip olan yeni modelde ışıklı bir klavye yapısı bulunuyor.

14 saate kadar giden pil performansı sunması beklenen Asus'un yeni ZenBook 13 modeli 999 dolar fiyat etiketine sahip olacak.





PAYLAŞ