Asus'tan Oyuncuları Kurtaracak Amiral Gemisi Router Geliyor! - Haberler - indir.com

Asus'tan Oyuncuları Kurtaracak Amiral Gemisi Router Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-13 16:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Teknoloji

Asus'un oyuncuların sorunlarına yönelik hazırladığı yönlendirici ürünlerine bir yenisi daha eklendi. Amiral gemisi seviyesinde olmuş olan Asus RT-AX88U modeli ayrıca firmanın ilk 802.11ax standartlarını destekleyen yönlendirici ünvanını aldı.

Oyuncular saniyelik gecikmeler bile çok hayati önem taşıdığını bilen Asus, sürekli bağlantı hızlarını en iyi hallere getirmek için son hız çalışıyor. Yeni yönlendirici olan 802x.11ax standartı sayesinde WİFİ üzerinden 6000Mbps veri transferi hızına ulaşılabiliyor.

Yavaş ve yeni yaygınlaşmaya başlamış olan 802.11ax standardı 2.4GHz ve 5GHz bantlarını aynı anda kullanarak her kullanıcı başına daha fazla veri transferi hızı sunmalarını başarıyor. Çeşitli optimizeler ile aynı anda birden fazla kullanıcıya bağlantı sunabiliyorlar.

802.11ax standardı daha çok yakın yakın mesafelerde etkili olmaktadır. Gelecekte tüneller ve metrolar gibi kapalı alanlarda daha da verimli internet bağlantısı için 802.11ax standardı yaygın bir şekilde kullanılacağından kimsenin şüphesi yok. Enerji tüketimi konusunda ise yeni standart oldukça cimri.

Asus RT-AX88U modeli bu teknolojiler ile 2.4Ghz bandında 1.148Mbps, 5GHz bandında ise 4.8Mbps hızlarına ulaşmaktadır. Yönlendiricilerin henüz ne zaman piyasaya çıkacağını maalesef açıklayan olmadı.





PAYLAŞ