Asus'tan muhteşem tasarımlı ZenBook S - Haberler - indir.com

Asus'tan muhteşem tasarımlı ZenBook S

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-01 13:30:37
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Teknoloji konusunda oldukça başarılı olan Asus, güçlü bir dizüstü bilgisayarını tanıttı. ZenBook S diğer dizüstü bilgisayarlardan daha üstün performans sergileyebiliyor. Üstün dayanıklılık standartlarını karşılayan bu muhteşem tasarımlı ZenBook S, Computex 2018'de Yılın En İyi Seçimi Ödülü'nü aldı. Bunun yanı sıra Altın Ödül ve Computex d & i ödülünü de alan bu yenilikçi tasarıma sahip dizüstü bilgisayar, performans konusunda da oldukça başarılı.

Karşınızda ZenBook S

A4 boyutunda olan ve muhteşem derecede ince ve hafif olan bu dizüstü bilgisayar modern bir tasarıma sahip. Zen felsefesinden esinlenen ZenBook S, metal kaplama ve elmas kesimiyle görünümü oldukça mükemmelleştiriyor. Yazı yazma konusunda klavyesi 5,5 dereceye kadar yükseltilebilen ve ses performansını iyileştiren 'ErgoLift' tasarımına sahip. Bilgisiyarın tasarımı konusunda oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Bu dizüstü bilgisayarın donanım konusunda gerçekten de tasarımı gibi başarılı olduğunu söyleyebiliriz. 8. nesil Intel Core işlemciye sahip bu bilgisayar SSD ile güçlendirilmiş ve Full HD geniş ekran ile karşımıza çıkıyor. 13.5 saat batarya süresiyle şarj dışında oldukça uzun vakit geçirmenizi sağlayabiliyor.

Kolay taşınabilen bu bilgisayar çantaya kolayca sığabiliyor. Bu bilgisayar zor şartlara dayanabilen bir yapıya sahip. ZenBook, nemli ortam da dahil olmak üzere birçok zor şartlardaki ortamlarda test edildi. Fakat standartlara göre kendini oldukça aşan bu bilgisayar kendi testlerinden de başarıyla geçti. Alt tarafında daha fazla hava akışı sağlamak amacıyla önemli bir alan açıklığı oluşturuyor. Önceki bilgisayar tasarımlarına göre %40 daha fazla performans sağlayan bu bilgisayar ZenBook modellerini 5 C'ye kadar soğutabiliyor. ZenBook S'i şarja taktığınızda 49 dakika içerisinde en düşükten, %60 oranına kadar doluyor. Gerçekten bu bilgisayar performans konusunda diğer Asus dizüstü bilgisayarlarına göre üst düzey bir performans sağlıyor.

Tasarımı, inceliği ve zarifliği konusunda oldukça başarılı bu dizüstü bilgisayar birçok ödülü beraberinde getirmiş. Teknoloji konusunda çığır açan yeniliklerle dolu olan Asus, bilgisayar konusunda rakiplerinin gözünü korkutmaya devam ediyor. Metal tasarıma sahip olan bu bilgisayar kırmızı renk seçenekleriyle farklı zevklere sahip insanları mutlu ediyor. Kullanıcıların çoğunluğu bu bilgisayardan memnun kalmış ve Asus'a teşekkür etmişlerdi.





PAYLAŞ