Asus'tan Merakla Beklenen Zenfone 6 Hakkında Açıklama Geldi - Haberler - indir.com

Asus'tan Merakla Beklenen Zenfone 6 Hakkında Açıklama Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-04 12:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Asus tarafından bugün gerçekleştirilen bir paylaşım ile şirketin yeni amiral gemisi serisi Asus Zenfone 6’nın ne zaman tanıtılacağı belli olmuş oldu. Yayınlanan bu tanıtım afişi tanıtım tarihinin yanı sıra modelin nasıl bir tasarıma sahip olacağını da ortaya seriyor. Akıllı telefon pazarının önemli ve bilinen isimlerinden olan Tayvanlı şirket Asus, özellikle geçmiş dönemlerde Zenfone serisi modeller ile dikkatleri çekmiş ve iyi bir kullanıcı kitlesine erişmişti. Markanın Twitter üzerinden gerçekleştirdiği bir görsel paylaşımı ile yeni cihazları olan Zenfone 6’nın tasarımı hakkında bilgi ve modelin tanıtım tarihini yayınlamış oldu.

Asus Zenfone 6 Detayları

ASUS, NAB 2019'da profesyonellere yönelik ürünlerini tanıttıASUS, NAB 2019'da profesyonellere yönelik ürünlerini tanıttı

Şirketin yayınlamış olduğu görsele göre amiral gemisi bu Zenfone 6 modeli 16 Mayıs tarihinde resmi olarak İspanya’nın Valencia şehrinde gerçekleştirilecek etkinlik ile beraber tanıtılacak. Şirketten cihazın teknik özelliklerine dair herhangi bir bilgi paylaşılmazken, tasarımı gösteren bir tanıtım afişi hazırlanmış durumda. Görsele göre konuşacak olursak ise Asus Zenfone 6 modeli tamamen çerçevesiz bir ekran yapısı ile karşımıza gelecek. Herhangi bir çentiğinin de olmadığı gözüken bu model günümüzün çerçevesiz modellerine uygun olarak karşımıza geliyor.

Hali hazırda şirketten bir çerçevesiz ekran tasarımı doğal olarak bekleniyordu. Bazı sızıntı kaynaklarına göre modelde yer alacak olan çift ön kamera açılır ve kapanır sistemli bir mekanizmaya sahip olacağı söyleniyor. Arka yüzeyde de yine iddialı çift kamera veya üçlü kamera sisteminin bulunması bekleniyor.


ASUS, 21 Red Dot ürün tasarım ödülü kazandı!ASUS, 21 Red Dot ürün tasarım ödülü kazandı!
ASUS GeForce GTX 1650 Ekran Kartı Modellerini DuyurduASUS GeForce GTX 1650 Ekran Kartı Modellerini Duyurdu

PAYLAŞ