Asus'tan LED Aydınlatmalı Yeni Oyuncu Monitörü ROG Strix XG27VQ - Haberler - indir.com

Asus'tan LED Aydınlatmalı Yeni Oyuncu Monitörü ROG Strix XG27VQ

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-19 21:00:09
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Asus oyunculara yönelik yeni ürünlerini sunmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere oyunculuk noktasında gerek donanım gerekse aksesuar üretimi denildiği zaman akıllara gelen markalardan biri ise Asus oluyor. Özellikle çok çeşitli oyuncu monitör modellerine sahip olan şirket şimdi bir yeni monitör modelini daha ekledi. ASUS ROG adı altında topladığı bu serisine ROG Strix XG27VQ adlı 27 inç büyüklüğe sahip kavisli bir ekrana sahip durumda. Asus'un hali hazırda bulunan 34 ve 35 inçlik kavisli oyuncu monitör modellerine göre daha küçük bir ekrana sahip olan bu yeni cihaz son zamanlarda sıkça gördüğümüz 4K çözünürlük yerine Full HD bir çözünürlük değeri tercih etmiş durumda.

Oyuncu monitörlerinde ekran yenilenme hızı önemli bir rol oynuyor ve bu noktada yenileme hızının 144 Hz değerinde olduğunu ve AMD'nin FreeSyncs teknolojisine sahip olduğunu belirtelim. Barındırdığı AMD FreeSync teknolojisi ile monitör kesintisiz hızda ve dinamik bir oyun performansı sunabiliyor. 300 nit parlaklık değerine sahip monitörde Asus Aura LED aydınlatma sistemide yer alıyor. Bu sistem ile parıldama ve flaş efekti bulunuyor ve bu LED'ler Aura RGB ile sonsuz renk seçeneği verebiliyor.

Asus ELMB teknolojisinin de bulunduğu bu monitör hızlı hareket eden nesneleri daha pürüzsüz olarak sunabiliyor. Video performansıda üst seviye olan bu modelde DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 ve çift bağlantıa sahip DVD-D konektörü bulunuyor. Yurt dışı üzerinde 350 dolardan satışa sunulacak olan Asus'un bu yeni oyuncu monitörünün sevkiyatlarının ise 1-4 hafta arasında başlanması bekleniyor.





PAYLAŞ