ASUS'a bir ödül de ASUS ProArt PA90 ile geliyor - Haberler - indir.com

ASUS'a bir ödül de ASUS ProArt PA90 ile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-04 10:04:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Tasarım ve mühendislik alanlarında mükemmel olarak değerlendirilen ASUS ProArt PA90 Mini PC ile prestijli Good Design ödülü kazandığını duyurdu. Kazanılan bu ödül, ASUS'un tasarım konusunda üst düzey kalite ve inovasyona verdiği hassasiyeti bir kez daha ortaya koymuş oldu. Markanın "İnanılmazın Peşinde" hazırladığı çalışmaların adeta göstergesi olan bu ürünler, daima mükemmeliyeti ve mükemmel deneyimi sunmayı hedefliyor. 

Japonya Tasarım ve Tanıtım Enstitüsü (JDP) tarafınca düzenlenen Good Design ödülleri 63 yıldır devam eden bir gelenekle sahiplerini buluyor. 

Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition tanıtıldıAsus ROG Phone 2 Ultimate Edition tanıtıldı

Toplamda 4.772 başvurunun yapıldığı yarışmada kazananlar, Japonya Tasarım ve Tanıtım Enstitüsü tarafından belirlendi.

Good Design 2019 ödül sahibi ASUS ProArt Station PA90 

İş istasyonu klasmanında bir PC olan ASUS ProArt Station PA90, profesyonel içerik üretimleri için ideal bir konumda.   9. Nesil Intel® Core™ işlemciler, NVIDIA® Quadro® ekran kartlarıyla donatılmış olan model, büyük boyutlu dosyaların hızlı aktarımı veya arttırılmış depolama kapasitesi için  Intel® Optane™ teknolojisine de destek veriyor. Bünyesinde barındırdığı Thunderbolt™ 3 bağlantısı ile birden fazla ekrana ve cihaza bağlanma özelliği ile birlikte yüksek aktarım hızı da sunuyor. 

Sessiz ve verimli sıvı soğutma çözümü ile yüksek performans sağlarken, fan gürültüsünü de başarılı bir şekilde engelliyor. Fotoğraf ve video düzenleme, mimarlık, mühendislik ve üretim faaliyetlerindeki bilgisayar destekli tasarım (CAD) için mükemmel bir seçenek sunan bu kartlar medya ve eğlence için de harika bir performans sunuyor.


ASUS Republic of Gamers, Strix Arion’u duyurduASUS Republic of Gamers, Strix Arion’u duyurdu

PAYLAŞ