Asus Zenfone Max M2 ve Max Pro M2 Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Asus Zenfone Max M2 ve Max Pro M2 Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon dünyasının önemli serilerinden olan Asus Zenfone ailesinin yeni cihazları ortaya çıktı. Zenfone Max M2 ve Zenfone Max Pro M2 olarak gözüken bu cihazların teknik detayları belli oldu. Asus’un henüz üzerinden çalıştığı bilinen bu yeni Zenfone Max M2 serisi cihazları piyasada bulunan Zenfone Max M1 ve Zenfone Max Pro M1 modellerinin yerine gelecek. Geçtiğimiz aylarda Eurasian Economic Commission ile beraber gözüken bu model şimdi ise Rolan Quandt tarafından teknik detayları ortaya çıkartılmış durumda. Buna göre Zenfone Max M2 Pro cihazında 6 inçlik Full HD+ bir ekran görüyoruz. Snapdragon 660 işlemcisine sahip olan bu model 4 GB RAM ve 64 GB ve 128 GB’lık dahili depolamaya sahip olacak.  

Asus Zenfone M2 Serisi

Zenfone 5Z'nin yapay zeka ile yapabildikleriZenfone 5Z'nin yapay zeka ile yapabildikleri

Dahili olarak microSD kart desteğine de sahip olacak modellerden Pro cihazının arka yüzeyinde üçlü kamera sistemi göreceğiz. Normal cihaz ise yine 6 inç ekrana sahip olacak. Bu modelde ise M2 Pro modeline göre biraz daha düşük güce sahip Snapdragon 636 işlemcisini göreceğiz. 4 GB RAM ve 32 – 64 GB dahili depolamaya sahip model arka yüzeyinde Pro cihazının aksine çift kamera yapısını göreceğiz. Asus’un bu yeni modellerinde sunmuş olduğu özellikler ile orta-üst segmente hitap edeceğe benziyor.

Her iki cihaz arasında benzer teknik özellikler yer alırken, tasarım noktasında da benzer tasarımlar kullanılıyor. Cihazlar fiyat noktasında ise bütçe dostu olarak gelmesi bekleniyor. Bu yeni cihazların henüz ne zaman satışa sunulacağı bilinmezken, fiyatları da belli olmuş değil. Ancak modellerin Aralık ayı ile beraber marketlerde satışta olması bekleniyor. Bakalım Asus’un bu yeni modelleri özellikle orta segment pazarında Huawei ve Samsung gibi rakipleri karşısında nasıl bir rekabet sergileyecek göreceğiz.


Asus Zenfone Max Türkiye Fiyatı Belli OlduAsus Zenfone Max Türkiye Fiyatı Belli Oldu
Asus Zenfone Max M2 Serisi Ortaya ÇıktıAsus Zenfone Max M2 Serisi Ortaya Çıktı
Asus Zenfone 4 Selfie için Android 8.1 Oreo YayınlandıAsus Zenfone 4 Selfie için Android 8.1 Oreo Yayınlandı

PAYLAŞ