Asus Zenfone Go 5.5 Satışa Çıkıyor - Haberler - indir.com

Asus Zenfone Go 5.5 Satışa Çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-17 12:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Asus'un yeni akıllı telefon modeli olan Asus Zenfone Go 5.5 inçlik modeli bugün itibariyle Hindistan üzernde satışa çıkıyor. Bugün itibariyle Hindistan'da satışa çıkacak olan Asus Zenfone Go 5.5 modeli ZB552KL kod adına sahip olacak. Çarşamba günü itibariyle telefonların dağıtımını başlatan şirket modellerin Charcoal Black ve Sheer Gold renk seçeneklerinin olduğu belirtildi. Başlangıçta Asus modellerin çıkış tarihi hakkında bir bilgi ortaya çıkmazken daha sonra modellerin Cuma günü itibariyle satışa çıkacağı belli olmuştu.

Asus'un Zenfone Go akıllı telefonunun teknik detaylarına bakacak olursak, model ZenUI 3.0 arayüzüne sahip ve Android Marshmallow 6.0 işletim sistemi ile geliyor. Çift SIM kart desteğine sahip bu akıllı telefonunun 500 nit değerinde 5.5 inç büyüklüğünde 720x1280 çözünürlüklü HD bir IPS LCD ekranı bulunuyor. Ayrıca Bluelight filtre özelliğinin bulunduğunu da hatırlatalım. Zenfone Go 5.5 modeli 2 GB RAM ile dört çekirdekli Snapdragon 410 SoC işlemci çipsetini kullanıyor. Çift LED flaşa sahip olan modelin f2.0 değerinde 13 megapiksellik arka kamerası bulunuyor.

Ön tarafına bakacak olursak yine f2.0 diyafram değerine sahip 5 megapiksellik bir kameranın olduğunu görüyoruz. Kamera teknolojisi notasında PixelMaster 3.0 uygulamasını kullanan Asus, HDR Modu, Düşük ışık modu, Manuel Mod, Süper çözünürlük modu gibi modlar ile dikkat çekiyor. Ayrıca gece modu, selfie modu ve panorama modlarının olduğununda hatırlatalım. 16 GB dahili depolama ile cihazın microSD kart desteği ile 128 GB'a kadar arttırıldığını hatırlatalım. Bluetooth 4.0 bağlantı seçenekleri sunan modelin 168 gram kasa ağırlığının olduğunu ifade edelim.





PAYLAŞ