Asus Zenfone 7 tasarımı sızdırıldı - Haberler - indir.com

Asus Zenfone 7 tasarımı sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-25 16:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon üreticisi Asus’un uzun bir süredir gündemde olan akıllı telefon modeli Asus Zenfone 7 cihazı için şimdi de teknik detaylara yönelik yeni gelişmeler ortaya çıktı. Asus Zenfone 7 serisi ile beraber gelecek olan Zenfone 7 Pro, söylenen göre resmi olarak 26 Ağustos tarihinde tanıtılacak. Söz konusu bu modellerden olacak olan Zenfone 7, en son Avrupa’da 8 GB RAM + 256 GB dahili depolama olarak 549 euro fiyat etiketiyle, 6 GB RAM + 128 GB depolama için ise 499 euro fiyat etiketi ile olacağı söylenmişti. Şimdi ise yeni ortaya çıkan teknik özelliklere göre modelde 6.4 inç büyüklüğünde FHD+ 60 Hz LCD bir ekran paneli bulunacak. Bu noktada 60 Hz seviyesi kullanıcılara kötü gibi gözükse de işlemci gücü tarafında Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisi kullanılacak.

Asus Zenfone 7 detayları yeniden sızdırıldı

Asus Rog Phone 3 160 Hz ekran yenileme hızına sahip olabilirAsus Rog Phone 3 160 Hz ekran yenileme hızına sahip olabilir

Parmak izi sensörü modelin ya arkasında yada yan yüzeyinde yer alacak cihazda ekrana entegre olmayacak. Arka tarafta motorlu dönen kamera sistemi kullanacak olan bu model, 64 megapiksel ana + 12 megapiksel ultra geniş açı + ToF kameralarını barındıracak. Arka kamera öne dönebileceği için telefonda selfie kamerası yer almıyor. 5000 mAh’lik pile sahip olacağı aktarılan Zenfone 7 modelinde 5G desteği de bulunacak.

 Asus’un piyasada merakla beklenen bu yeni Asus Zenfone 7 ve Asus Zenfone 7 Pro modelleri Türkiye’de satılmayacak. Maalesef Türkiye pazarına giriş yapmayacak olan bu modeller için yine de bir umut bulunuyor. İlerleyen dönemlerde modellerin resmi tanıtımı ile beraber Asus Zenfone 7 ve Asus Zenfone 7 Pro modelleri Türkiye pazarına giriş yapıp yapmayacağı da belli olacaktır. Şuan için cihaza dair bilinen özelliklerinde bu kadar olduğunu belirtelim.


Asus Zenfone 7 tanıtım tarihi belli olduAsus Zenfone 7 tanıtım tarihi belli oldu
Asus Zenfone 7 Pro fiyatı sızdırıldıAsus Zenfone 7 Pro fiyatı sızdırıldı

PAYLAŞ