Asus Zenfone 7 tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Asus Zenfone 7 tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-18 20:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bir dönemin akıllı telefon pazarında yükselişte olan üretici markası Asus cephesinden gündemde olan yeni akıllı telefon modelleri Asus Zenfone 7 ve Zenfone 7 Pro için resmi tanıtım tarihi açıklandı. Asus Zenfone 7 ve Zenfone 7 Pro, açıklanana göre 26 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Daha önce de çeşitli detayları ortaya çıkan söz konusu bu modeller için şirketin 7 nm üretim sürecinden çıkan Snapdragon 865 ve yeni tanıtılmış olan Snapdragon 865 Plus işlemcilerinden gücünü alması bekleniyor. Donanım tarafında oldukça güçlü bir akıllı telefon olacak yeni Asus Zenfone 7 serisinin diğer özellikleri henüz detaylıca belli olmuş değil. Merak edilen cihazların Snapdragon 865 serisi bir işlemciye sahip olarak pazarın uygun fiyatlı cihazları arasında yer alması bekleniyor.

Asus Zenfone 7 ve Zenfone 7 Pro, 26 Ağustos’ta geliyor

 

ASUS Republic of Gamers için yeni aksesuarlarını tanıttıASUS Republic of Gamers için yeni aksesuarlarını tanıttı

Zenfone 7 ailesi büyük bir ihtimalle Türkiye pazarında satışı olmayacak. Asus telefon noktasında artık Türkiye pazarına model sunmuyor. Ancak Zenfone ailesi oldukça popüler bir seri olduğu için yine de satışa sunulma ihtimali de bulunuyor. Şirketten Asus Zenfone 7 ve Zenfone 7 Pro modelleri öncesinde oyuncu telefonu Asus ROG Phone 3 gelmişti. Oyuncu akıllı telefon pazarındaki dikkat çekici modellerden olan ROG Phone 3, 6.6 inç büyüklüğe sahip 1080x2340 piksel çözünürlüklü 144 Hz AMOLED bir ekran üzerine kurulu gelmişti. İşlemci gücü noktasında Snapdragon 865 Plus işlemciden gücünü alan cihazın 12 GB RAM’i ve en üst seviyede ise 16 GB RAM kapasiteli versiyonu bulunuyor.

30W hızlı şarj destekli bu modelde 6000 mAh’lik büyük bir pil yer alırken, oyuncu telefonu olduğu için sıvı soğutma bir sistemle geliyor. Modelin arkasında ise üçlü kamera yapısı yer alırken bu kapsamda 64 megapiksel ana + 5 megapiksel makro + 13 megapiksel ultra geniş açı kameraları bir araya getiriyor.

Bu noktada 8K 30 FPS veya 4K 120 FPS video destekleri de bulunuyor. Ön tarafta ise 24 megapiksel kamera bulunurken, 128 GB, 256 GB ve 512 GB dahili depolama seçenekleri bulunuyor.


Android casus izleme programı hakkında bilinmesi gerekenlerAndroid casus izleme programı hakkında bilinmesi gerekenler
Asus Rog Phone 3 160 Hz ekran yenileme hızına sahip olabilirAsus Rog Phone 3 160 Hz ekran yenileme hızına sahip olabilir

PAYLAŞ