Asus Zenfone 5Z, Android Pie Güncellemesi - Haberler - indir.com

Asus Zenfone 5Z, Android Pie Güncellemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 14:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Asus’un son amiral gemisi modeli olan Zenfone 5Z modeli için beklenen Android 9 Pie güncellemesi ortaya çıktı. Zenfone 5Z modeli piyasaya çıktığı dönemde Qualcom’un en güçlü işlemci seti Snapdragon 845 modelde yer alıyordu. Bu işlemciye sahip en iyi fiyat performans ürünlerinden olan ZenFone 5Z için beklenen Android 9 Pie yayınlanma tarihi ortaya çıktı. Asus’un bu modeli kutu içinden Android Oreo işletim sistemine sahip olarak çıkmıştı. ZenUI 5.0 arayüze sahip olan çıkan cihaz için şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Android Pie güncellemesini Ocak 2019’un ilk yarısından itibaren görebiliriz.

ASUS ZenFone 5Z Android 9.0 Pie Güncellemesi

Asus Zenfone 5z'nin Efsane Türkiye Fiyatı Belli OlduAsus Zenfone 5z'nin Efsane Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Asus’un bu yeni güncelleme için gelecek olan bildirim tüm kullanıcılara aynı anda sunulmayacak. Bu noktada kullanıcıların güncelleme için biraz daha beklemeleri gerekiyor. Asus tarafından ifade edilene göre bu sürenin birkaç haftalık bir süreç olacağı belirtiliyor. Ancak kullanıcılar güncellemeyi Ayarlar > Sistem > Sistem Güncelleme adımlarını izleyerek manuel olarak güncellemelerini kontrol edebilirler. İlk olarak Şubat ayında resmi olarak duyurulan ve Haziran ayında satışta olan Asus Zenfone 5Z akıllı telefon modeli özellikler anlamda neler sunuyor gelin hatırlayalım.

Cihazda 6.2 inç büyüklüğünde IPS LCD bir ekran bulunuyor. 2246 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olan model işlemci gücü tarafında Snapdragon 845 modelini kullanıyor. Dört adet 2.7 Ghz Kryo 385 ve dört adet 1.7 Ghz Kryo 385 olmak üzere sekiz çekirdekli bir yapıda geldiğini görüyoruz. Ayrıca cihaz Adreno 630 grafik birimini kullanırken modelin 4 / 6 ve 8 GB’lık RAM seçenekleri bulunuyor. Depolama tarafında ise 128 ve 256 GB modelleri görüyoruz. Arka tarafta 12 + 8 megapiksellik çift kamera bulunan cihazın ön yüzeyinde 8 megapiksellik bir selfie kamerası yer alıyor.


Asus'un en güçlü telefonu ZenFone 5Z Lansmana özel fiyatıyla satıştaAsus'un en güçlü telefonu ZenFone 5Z Lansmana özel fiyatıyla satışta
Zenfone 5Z'nin yapay zeka ile yapabildikleriZenfone 5Z'nin yapay zeka ile yapabildikleri

PAYLAŞ