Asus Zenfone 3 ve Zenfone 3 Ultra Fiyatı Açıklandı - Haberler - indir.com

Asus Zenfone 3 ve Zenfone 3 Ultra Fiyatı Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-23 11:21:48
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Teknoloji

Teknoloji firması Asus tarafından üretilen Zenfone 3 ve Zenfone 3 Ultra modellerinin Avrupa'daki resmi fiyatları açıklandı. Bu teknoloji harikası cihazların ise ülkemize ne zaman giriş yapacağı ise merak konusudur. Siz de teknoloji harikaları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz.

Mayıs sonunda tüketici ile buluşan teknoloji harikaları

Asus  Zenfone 3 ve Zenfone 3 Ultra'yı Mayıs sonunda kullanıcıları ile buluşturdu. Cihazların resmi Avrupa fiyatları belli oldu. Cihazların çıkış tarihi henüz açıklanmasa da Zenfone 3'ün performans odaklı telefon olacağı söylenmektedir.

Asus  Zenfone 3 Özellikleri ve Fiyatı

Her geçen gün ilerleyen teknolojiyi kullanan firmalar kullanıcılara daha kaliteli üretim yapmaktadır. Asus Zenfone 3 modeliyle Zenfone ailesine farklı tasarım anlayışı getirdi. Cihaz 5.5 inç büyüklüğünde full HD çözünürlüğe sahip olup IPS+LCD ekran bulunur. Cihaz aynı zamanda 8 çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisinden güç almaktadır. 64 GB depolama alnı olan cihazın bellek birimi 3 GB RAM'dir. Cihazın arka kamerası 16 megapikselken ön kamerası da 8 megapikseldir. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çıkış yapacak olan cihazda çift sım kart kullanılabilecektir. Batarya gücü olarak da 3000 mAh kapasiteli pil kullanılıp Type- C bağlantı noktası görülür. Cihaz 4 GB RAM ile satışa sunuldu. Cihazın satış fiyatı olarak Asus İtalya tarafından 369 Euro yani bugünkü kur ile 1.180 TL fiyattan listelendi. Cihazın Ekim ayında ülkemize girmesi bekleniyor. Zenfone 3 modeli ülkemizde 1.3001.400 TL civarında olması bekleniyor.

Asus Zenfone 3 Ultra özellikleri ve fiyatı

Zenfone 3 Ultra 6.8 İnç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü olarak bulunmaktadır. Cihaz IPS ve LCD ekranına sahiptir. Zenfone 3 Ultra modeli sekiz çekirdekli Snapdragon 652 işlemcisi bulunmaktadır. Cihazın hafızası 4 GB alana sahip olup 64 GB artırılabilir hafıza alanına sahiptir. Zenfone 3 Ultra arka kamerası 23 megapikseldir. Ön kamerası ise 8 megapikseldir. Telefon dev ekranlı olup Androis Marshmallow işletim sistemine sahip olacaktır. Batarya gücü 4000 mAh kapasiteli pil gücüne sahiptir. Cihaz çift Sım kart desteğine mevcut olup, USB Type- C bağlantı noktası bulunmaktadır. Cihaz 649 Euro bulunmaktadır.

Asus Zenfone 3 Deluxe ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. İlerleyen günlerde Asus Zenfone 3 Deluxe fiyatı açıklandığında sizlerle paylaşacağız.







PAYLAŞ