ASUS VivoBook S14 teknik özellikleri - Haberler - indir.com

ASUS VivoBook S14 teknik özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-14 13:46:04
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Asus 2020 yılı için tamamen yenilen VivoBook serisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

14 inç ekran boyutuna sahip olan ASUS VivoBook S14’ün küçük ekranına aldanmayın. Özellikleriyle tam bir performans bilgisayarı olan ASUS VivoBook S14’un bu modelinde ciddi yenilikler bulunuyor. Oyunculara yönelik bilgisayarları MD Ryzen işlemcilerle güçlendiren Asus profesyonel kullanıcılar için üretmiş olduğu bilgisayar serilerinde bu yıl ciddi düzenlemeler yapıyor.  Şirketin en gözde serilerinden olan VivoBook’ta bu yenilikten nasibini alan seriler arasında yer alıyor. 

ASUS, CES 2020’de tasarladığı yeni ürünlerini tanıttıASUS, CES 2020’de tasarladığı yeni ürünlerini tanıttı

Bu seride üç yeni seçenekle kullanıcıların karşısına çıkacak olan Asus, kullanıcılarına ihtiyaçlarına yönelik bilgisayar seçme imkanı tanıyor. S13, S14 ve S15 olarak adlandırılan bu cihazlar arasından S14 incelemelerini değerlendirdiğimizde cihazın oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz. 

14 inç ekran boyutuna sahip olan Asus S14 küçük yapısı sayesinde kullanıcısına hem kullanım, hem de taşıma açısından büyük bir kolaylık sağlıyor. Intel’in 10. nesil Core i5 ve Core i7 işlemcileriyle donatılacak olan bu model bazı VivoBook modellerinin yanı sıra grafik işleme de tümleşik Intel grafik yongasına ev sahipliği yapacak. S14'ü bir önceki VivoBook modellerinden ayıran en önemli detaylardan biri de metal bir kasaya sahip olması. Bu seçenek Asus’a hem tasarım, hem de dayanıklılık açısından bir avantaj sağlıyor. Yeni S14 modelini kırmızı, yeşil ve siyah olmak üzer üç farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürecek olan Asus, VivoBook S14’te ErgoLift yerine menteşe kullanımını tercih etmiş. Yeni seriyi daha ince ve daha dayanıklı bir yapıda üreten Asus’un 2020 ürün serisinin özellikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 


14 inçlik oyuncu bilgisayarı Asus ROG Zephyrus G14 özellikleri14 inçlik oyuncu bilgisayarı Asus ROG Zephyrus G14 özellikleri
ASUS, Dual GeForce RTX 2070 MINI ekran kartını duyurduASUS, Dual GeForce RTX 2070 MINI ekran kartını duyurdu

PAYLAŞ