Asus RTX 20 Super ekran kartlarını tanıttı - Haberler - indir.com

Asus RTX 20 Super ekran kartlarını tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-04 11:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Teknoloji devi Asus, yeni RTX 20 SUPER serisi ekran kartı modellerini duyurdu. Sekiz yeni ekran kartı modelini duyuran Asus, bu noktada ROG Strix, Turbo ve Asus Dual serilerini kapsayan modelleri sundu. Bu yeni ekran kartı modelleri sundukları yeni teknoloji ve NVIDIA Turing grafik kartı seçenekleri ile daha yüksek performanslı modeller yapmayı başarıyor. Özellikle oyuncuları ilgilendiren bu yeni performans canavarı ekran kartları tercih edilebilir modellerden olacak diyebiliriz. Bu yeni GeForce RTX Super GPU modellerinde gerçek zamanlı ışın izleme özelliği de yer alıyor. Özellikle yüksek grafikli oyunlar için ayrıntılı mimari ve süreç bu modeller için tasarlanmış durumda. Bu yeni ekran kartı modelleri her oyun için en iyi performans ve değeri sunmayı hedefliyor.

Asus, Yeni Ekran Kartları Tanıtıldı

ASUS Republic of Gamers, Aura Creator Yazılımını Duyurdu ASUS Republic of Gamers, Aura Creator Yazılımını Duyurdu 

ROG Strix GeForce RTX 20 SUPER serisi ekran kartı serisi üst seviye bir oyun performansı iddia ediyor. Yeni RTX 2060 SUPER modelde yer alan Wing-blade fan tasarımı ile çok iyi bir soğutma hedefliyor. Üst seviyede yer alan 2070 ve 2080 SUPER kartlarda ise MaxContact teknolojisi ile yüksek bir termal geçiş için iyi bir temas sağlanıyor. Bu üst seviye donanım parçaları ayrıca özelleştirilebilir ve düzenlenebilir yazılım programlarına sahip durumdalar.

Asus Dual Evo

En yeni NVIDIA Turing oyun deneyimi sunan model ise ASUS Dual GeForce RTX 20 SÜPER EVO serisi ekran kartları oluyor. Aksiyal fan sistemine sahip olan ve kalın bir soğutucu yerine 2.7 slot yer kaplayan bu kart çift fan ile geliyor. Arka plaka tarafında güçlendirilmiş olan kart daha çok performans tercih edenler için seçilebilecek kartlardan birisi olarak bulunuyor.

Asus Turbo Evo

ASUS Turbo GeForce RTX 2070 ve 2060 SUPEr EVO ekran kartı modelleri kısıtlı hava akımı sistemler için tasarlanmış durumda. Yenilenmiş kaplama ve fan üzerindeki hava girişi kalarak, sıkışık bir kasada bile yeterince soğutma işlemini gerçekleştirebiliyor. Her iki modelinde düz yataklı tasarım ile çift rulmanlı fanları yer alıyor.

Bu yeni kart serisi modellerin 23 Temmuz ile beraber satışa çıkması bekleniyor.  


Asus, Display Stream Compression Destekli Monitörünü TanıttıAsus, Display Stream Compression Destekli Monitörünü Tanıttı
Asus, Oyunculara Özel Tasarlanan Dizüstü Bilgisayarını TanıttıAsus, Oyunculara Özel Tasarlanan Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

PAYLAŞ