Asus ROG Phone III için ilk resmi duyuru - Haberler - indir.com

Asus ROG Phone III için ilk resmi duyuru

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-04 12:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji ve akıllı telefon üreticisi olan Asus, özellikle pazarda oyuncu telefon modelleri ile dikkat çekiyor. Oldukça güçlü ve performanslı yapısı ile dikkat çeken Asus ROG Phone 2 modeli sonrasında yakında Asus ROG Phone III modeli pazara girmeye hazırlanıyor. Şirketin bu yeni oyuncu telefon modeli olan Asus ROG Phone III ve yeni normal amiral gemisi modeli olan ZenFone 7, son olarak Temmuz ayında resmi şekilde tanıtılacağı ifade edilmişti. Bu iki cihazda işlemci gücü olarak Snapdragon 865 modelini kullanacakken ROG Phone III, Asus tarafından ilk kez resmi olarak dile getirildi. Kısa bir süre önce bir Unity ortaklığı duyuran şirket, Unity Engine için kurulacak olan altyapıya ROG Phone II yanında merak edilen yeni ROG Phone III için de destek vereceğini açıkladı.

ASUS ROG Phone III yüksek performans özelliklerle geliyor

Steve Huffman: “TikTok bir casus yazılımdır”Steve Huffman: “TikTok bir casus yazılımdır”

Henüz görünümü hakkında detay yer almayan yeni modelin yüksek bir ihtimalle 120 Hz veya 240 Hz gibi yenileme hızlarına sahip olacağı ve OLED ekrana sahip olacağı ifade ediliyor. Cihazın donanım tarafında gelecek olursak ise işlemci gücü olarak Snapdragon 855 Plus işlemcisinden gücünü alacak olan bu modelde 12 GB RAM yer alacak. 256 GB / 512 GB UFS 3.0 depolama birimine sahip olan ROG Phone 2, özel bir soğutma sistemiyle Snapdragon 855 Plus’ı oldukça serin tutacak. Ön tarafta 24 megapikse F2.2 arka tarafta ise Sony IMX586 sensörlü 48 megapiksel F1.8 + 13 megapikse F2.4 ultra geniş açı olarak çift kamera sistemi yer alacak.

Modelin ayrıca 10 bit HDR destekli 6.59 inç 1080x2340 piksel AMOLED ekranı 120 Hz desteği ile dikkat çekiyor. Modelde son olarak 6000 mAh’lik bir pil kapasitesinin yer alacağı belirtiliyor.


ASUS sunucuları enerji verimliliğinde en yüksek puanı aldıASUS sunucuları enerji verimliliğinde en yüksek puanı aldı

PAYLAŞ