Asus ROG Phone 5'in tasarımı ve bazı özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Asus ROG Phone 5'in tasarımı ve bazı özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-01 13:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Asus’un yeni oyuncu telefonu ROG Phone 5 TENAA’da görüntülendi.

Oyuncu odaklı akıllı telefon modelleri arasında olan ASUS Rog Phone'un 2021 yılındaki yeni versiyonu olan Rog Phone 5 ilerleyen haftalarda piyasaya çıkacak. Rekabette öncülüğü rakiplerine kaptırmak istemeyen Asus ise telefon üzerindeki çalışmalarını hızlandırdı.

ASUS, Chromebox 4’ü duyurduASUS, Chromebox 4’ü duyurdu

Geçtiğimiz sene ROG Phone 3 modelini tanıtan şirketin bu yıl piyasaya süreceği telefonun normalde ROG Phone 4 olarak adlandırılması gerekiyordu ancak Asus 4 rakamının uğursuzluk getirdiği düşüncesinde olduğu için yeni telefon modelini, ROG Phone 5 olarak adlandıracağı düşünülüyor. TENAA’da listelenen cihazın bazı özellikleri de ortaya çıktı.

Asus ROG Phone 5 özellikleri

ASUS_I005DA model numarasıyla TENAA'da listelenen ROG Phone 5, gücünü Qualcomm Snapdragon 888 yonga setinden alacak. 6.000 mAh’lık güçlü bir batarya kapasitesine sahip olacak olan ROG Phone 5, daha önceki sızıntılara göre 65W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Asus'tan LED Aydınlatmalı Yeni Oyuncu Monitörü ROG Strix XG27VQ

Arka panelinde üçlü kamera kurulumuna sahip olacak cihazın 64 MP ana kamera, makro ve derinlik sensörlerine ev sahipliği yapması bekleniyor. Ayrıca telefonun arkasında da küçük bir ekran bulunacak.

6.78 inç büyüklüğündeki Asus ROG Phone, FHD + veya QHD + çözünürlük sunan AMOLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın 144 Hz yenileme hızına sahip olması bekleniyor. Ekrana entegre parmak izi sensörüne sahip olması beklenen Asus ROG Phone 5’in Mart sonunda ya da Nisan ayının ilk günlerinde tanıtılması bekleniyor.


ASUS, sunucu GPU desteğini genişlettiASUS, sunucu GPU desteğini genişletti
Asus ROG Phone 4'ün pil detayı netleştiAsus ROG Phone 4'ün pil detayı netleşti

PAYLAŞ