ASUS Rog Phone 5 için teknik özellikler sızdırıldı - Haberler - indir.com

ASUS Rog Phone 5 için teknik özellikler sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-12 19:00:13
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bir e-ticaret sitesinde ortaya çıkan görüntülere göre Asus’un yeni ROG Phone 5s modelinin teknik özellikleri sızdırıldı. Söz konusu bu görüntü de, yaklaşan Asus ROG Phone 5s modelinin 2021’in yeni 5G oyun telefonu olacağı iddia ediliyor. Sızan bilgilere göre Asus, ROG Phone 3’ü 2020’nin başlarında piyasaya sürmüştü. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında işlemcisinde hafif bir yükseltme ile Asus ROG Phone 3s’i süren şirket, bu yıl ise benzer şeyi yapmayı hedefliyor. Asus ROG Phone 5 modelin yılın başlarında piyasaya çıkarken, ROG Phone 5s’in ise yakında gelebileceği düşünülüyor.

Asus ROG Phone 5s beklenen özellikler

ASUS, Windows 11’i Destekleyen Anakart Modellerini Açıkladı            ASUS, Windows 11’i Destekleyen Anakart Modellerini Açıkladı            

Modelin tasarımı sızan görsellerde yer almıyor. Ancak cihazda 144 Hz yenilemeye sahip OLED bir ekran dahil olmak üzere modelin temek özellikleri hakkında bilgiler karşımıza geliyor. Cihazın işlemci gücü olarak Qualcomm Snapdragon 888 Plus çip setini desteklemesi beklenirken, Asus ROG Phone 5s’in 16 GB + 256 GB depolama ve 18 GB + 512 GB depolama olarak iki farklı seçenek ile karşımıza gelmesi bekleniyor. 65W hızlı şarj desteğine sahip olacak bu cihazda 6000 mAh pil yer alması da bekleniyor.

Asus ROG Phone 5s’in diğer detayları henüz bilinmezken, Asus ROG Phone 5’e göre teknik özelliklerde hafif bir güncelleme olacağı da tahmin ediliyor. Yaklaşan telefon tasarımı büyük oranda bu yılın başlarında gelen ROG Phone 5’e benzemesi bekleniyor. ROG Phone 5’in detaylarına bakacak olursak ise ROG UI ve ZenUI özel arayüzü ile Android 11 ile geliyor. 144 Hz ekran desteği ile 6.78 inç Full HD AMOLED ekran karşımıza geliyor. Modelde Sony IMX686 ana kamera, 13 megapiksel ikinci sensör ve 5 megapiksel makro kamera yer alıyor. Bakalım yeni model ne gibi farklar ile gelecek göreceğiz.


Epic Games CEO'su Apple'ın casusluk yaptığını belirttiEpic Games CEO'su Apple'ın casusluk yaptığını belirtti

PAYLAŞ