Asus ROG Phone 3'ün tanıtım tarihi resmi olarak duyuruldu - Haberler - indir.com

Asus ROG Phone 3'ün tanıtım tarihi resmi olarak duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-03 16:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oyuncu akıllı telefon üretici marka olan Asus, ROG Phone 2 cihazının yerini alacak olan yeni Asus ROG Phone 3 için resmi lansman tarihini açıkladı. Resmi olarak açıklanana göre Asus ROG Phone 3 modelini resmi olarak 22 Temmuz tarihinde göreceğiz. Uzun bir süredir beklenen bu modelin oldukça iddialı gelmesi bekleniyor. Piyasada yer alan ROG Phone 2 cihazının yerini alacak bu model, önceki cihaza göre tasarım noktasında çok büyük farklara sahip olmayacak. Ancak sunacağı performans detayları ve yenilikleri ile oyuncu telefon pazarına damga vurması bekleniyor. Cihazın bazı teknik özellikleri de ortaya çıkarken, Türkiye’de satılması ise beklenmiyor. Asus’un ROG Phone modellerini Türkiye pazarına getirmeyi tercih etmediğini görüyoruz. Ancak şirketin birçok ürünün aktif olarak satıldığını da belirtelim.

Asus ROG Phone 3 neler sunacak?

Asus ROG Phone 3 performans canavarı olacakAsus ROG Phone 3 performans canavarı olacak

Bu akıllı telefon modeli işlemci gücü tarafında “hız aşırtılmış” Snapdragon 865 işlemcisinden alması bekleniyor. Tam 16 GB gibi bir RAM belleğine sahip olacak modelin 30W hızlı şarj destekli 6000 mAh’lik büyük bir pil kapasitesi olması bekleniyor. Sıvı temelli bir soğutma sistemi ile gelecek olan cihazda 6.59 inçlik FHD+ 120 Hz AMOLED bir ekran kullanıcıların karşısına geçecek. ROG Phone 3, arkasında üçlü kamera sistemi barındıracak ve 3.5 mm’lik kulaklık girişine de sahip olacak.

Cihazın parmak izi okuyucusunun ekran altında yer alması bekleniyor. ROG Phone 3 modelinin 240 gram gibi bir ağırlık ile gelmesi bekleniyor. Şuan için cihaz hakkında bilinenlerin bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


ASUS, Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon teknolojisini duyurduASUS, Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon teknolojisini duyurdu
ASUS Republic of Gamers, taşınabilir oyuncu monitörü Strix XG17AHP’yi duyurduASUS Republic of Gamers, taşınabilir oyuncu monitörü Strix XG17AHP’yi duyurdu

PAYLAŞ