Asus ROG Phone 3'ün basın görselleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Asus ROG Phone 3'ün basın görselleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-17 23:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Oyun telefonu modellerinden birisi olan Asus ROG Phone 2'nin yakında yerini alacak olan Asus ROG Phone 3 için resmi basın görseli ortaya çıktı.

Asus ROG Phone 3 resmi olarak açıklandığı kadarı ile 22 Temmuz 2020 tarihinde tanıtılıyor. Snapdragon 865 Plus işlemcili Lenovo Legion karşısına çıkacak olan cihaz, tasarımsal olarak Evan Blass tarafından tanıtımı öncesinde gözler önüne serildi. Tasarıma bakıldığı zaman ROG Phone 2 ile hemen hemen aynı görünüme sahip. Yatay olarak elde tutmayı daha kolay bir hale getirmek adına günümüzde geniş sayılacak çerçeveleri bulunan ROG Phone 3, özellikle arka yüzeyi ile dikkatleri çekiyor. Burada LED aydınlatmalı ROG logosu ve diğer tasarım detayları dikkat çekiyor.

iPhone 12 serisinin batarya özellikleri belli olduiPhone 12 serisinin batarya özellikleri belli oldu

Asus ROG Phone 3 teknik detayları şöyle

Telefon, gücünü rakibi gibi tanıtımı yeni yapılan Snapdragon 865 Plus işlemciden ve tam 16 GB RAM'den alıyor. Artık yüzde 100 olarak netleştiği üzere 30W hızlı şarj destekli 6.000 mAh gibi büyük bir pil üstüne kurulan oyun telefonu, sıvı temelli çok iyi bir soğutma sistemi taşıyor deniyor. 6,59 inç FHD+ 120 Hz AMOLED ekran ile yolda olduğu da aktarılan ROG Phone 3, arkasında üçlü kamera sistemi taşıyor. Burada ana kameranın 64 megapiksel, bir diğer kameranın ise 13 megapiksel çözünürlük taşıdığı biliniyor. Resmi kayıtlara göre 512 GB dahili depolama seçeneği de sunulacak güçlü oyun telefonu, tasarımsal olarak ROG Phone 2‘den çok farklı bir çizgi taşımıyor.


iPhone 12 serisinin kutu içeriği belli olduiPhone 12 serisinin kutu içeriği belli oldu

PAYLAŞ