Asus ROG Phone 3 performans canavarı olacak - Haberler - indir.com

Asus ROG Phone 3 performans canavarı olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-16 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

ASUS'un yakın zaman içerisinde sunulacak olan yeni oyuncu telefonu ROG Phone 3, Çinli sertifikasyon kuruluşu TENAA'da ve AnTuTu'da gün yüzüne çıktı. Söz konusu telefonun AnTuTu puanı, performans konusunda zirvenin sahibinin bir süre ROG Phone 3 olacağını ortaya koyarken TENAA listelemesi ise telefonun tasarım ve bazı özelliklerini ortaya koyuyor. Tayvan merkezli olan teknoloji devi ASUS, şu sıralar ROG Phone 3 ile gündemde adından söz ettiriyor. Mobil oyun severlere yönelik olarak geliştirilen ROG Phone 3, son olarak ise Çin'in sertifikasyon kurumu TENAA'da ortaya çıktı. Bu sayede hem ROG Phone 3'ün tasarımına kabaca göz atma imkanı elde edildi hem de cihazın bazı donanım özellikleri de ortaya çıktı. 

ASUS ROG Phone 3 adlı akıllı cihazın TENAA sayfası, akıllı telefonun genel tasarımının pek de etkileyici özelliklere sahip olmadığını ortaya koyuyor. Çünkü söz konusu bu akıllı telefon hem fazlasıyla kalın hem de oldukça büyüktür. Cihazın arka kısmında yer alan 3'lü kamera kurulumu görünen bu telefonun ekran kısmında ise delikli yapıda olduğu düşünülen bir ön kamera yer alıyor. Fakat bu telefonun kullanıcılarına vadetmiş olduğu performans, tasarımda olan tüm eksikliklerin geri planda kalmasını sağlayabilir. 

Google Meet için Asus’tan özel sistemlerGoogle Meet için Asus’tan özel sistemler

ASUS ROG Phone 3 yakın zamanda geliyor

TENAA sayfasına göre ASUS ROG Phone 3, 6.59 inç büyüklüğündeki FHD+ AMOLED ekranla özelliğine sahip olarak kullanıcıların karşısına çıkacak. Cihazın parmak izi okuyucusu ekranın alt kısmında yer alacak. Cihazın ekran 120 Hz tazeleme hızı sunuyor. Bununla beraber bu mobil oyun odaklı telefon, gücünü Snapdragon 865'e hız aşırtma işlemi yapılmış olan özel bir işlemciden alacak ve bu gücü 16 GB RAM, 512 GB de depolama alanı ile destekleyecek.

ASUS ROG Phone 3 adlı akıllı cep telefonun ön kamerası, tüketicilere 13 MP çözünürlük sunacak. Cihazın arka kısmına bakmak gerekirse ise 64 MP çözünürlük sunan bir ana kamera görülüyor. ROG Phone 3'ün diğer sensörleri hakkında şu an için bilgi bulunmuyor. Kameralardan bir tanesinin ultra geniş açı, diğerinin ise telefoto ya da derinlik görevini üsteleyeceği yönündedir. Ayrıca bu akıllı telefon Android 10'la çalışacak ve 5.800 mAh kapasiteli devasa bir batarya ile gelecek.


ASUS, AMD B550 seri anakart modellerini tanıttıASUS, AMD B550 seri anakart modellerini tanıttı
ASUS sunucuları enerji verimliliğinde en yüksek puanı aldıASUS sunucuları enerji verimliliğinde en yüksek puanı aldı
Asus ROG Phone III için ilk resmi duyuruAsus ROG Phone III için ilk resmi duyuru

PAYLAŞ